Nicușor Dan, susținut de PNL la Primăria Capitalei. «Partidul face un sacrificiu»

nicusor-dan.jpg

nicusor dan in studioul adevarul ive
Nicușor Dan este susținut de USR București, PNL și PMP în cursa pentru primăria Capitalei
foto: arhiva Adevărul

Partidul Național Liberal a renunțat la ideea de a susține un candidat propriu la primăria Capitalei. Ludovic Orban a anunțat, joi, că partidul îl susține pe Nicușor Dan, pe care îl consideră cel mai potrivit candidat pentru atingerea obiectivelor PNL în ceea ce privește Capitala României.

Ludovic Orban a declarat, într-o conferințp d epresă, că PNL îl va susține pe Nicușor Dan în lupta pentru fotoliul de primar al Bucureștiului.

”Am convingerea că Nicușor Dan este cel mai bun candidat pentru atingerea celor două obiective ale PNL pentru Capitala României. Primul este acela de a elibera orașul de domnia despotică a PSD și al doilea este legat de buna guvernare a Capitalei”, a declarat președintele PNL.

Orban a mărturisit că a fost convins de soluțiile propuse de Nicușor Dan pentru rezolvarea problemelor Capitalei. ”PNL face oarecum un sacrificiu, renunțând la susținerea unui candidat propriu. Nicușor Dan este un candidat în care eu personal am cea mai mare încredere”, a adăugat Orban.

Nicușor Dan, susținut de USR București și de PMP

Nicușor Dan este susținut de USR București în cursa pentru Primăria Capitalei, dar își dispută candidatura cu Vlad Voiculescu în cadrul alianței USR-PLUS. Deși s-au întâlnit de mai multe ori până acum, cei doi nu au căzut de acord asupra metodei prin care ar urma să se decidă asupra candidatului final în cadrul alianței.

PMP a anunțat că îl va sprijini dacă toate partidele de dreapta ar face un front comun în acest sens.

Alegerile pentru primari se vor desfășura într-un singur tur, iar potrivit sondajelor comandate de PNL, un candidat propriu al partidului nu ar avea șanse s-o învingă pe Gabriela Firea în cursa pentru Primăria Capitalei.
 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1