Mașina-pubelă. Ce amendă a luat proprietarul camionetei plină ochi cu gunoaie

camioneta-plina-cu-gunoi.jpg

Mașina-pubelă a fost găsită de polițiști pe Str. Limanului, din cartierul Chitila
Mașina-pubelă a fost găsită de polițiști pe Str. Limanului, din cartierul Chitila
Foto: Primăria Sectorului 1

Polițiștii locali au început să dea amenzi inclusiv pentru mizeria găsită pe străzile din sectorul 1. Aceștia au găsit parcată la marginea dumului o camionetă transformată în pubelă. Maldărele de gunoaie se aflau atât în benă, cât și pe jos. Amenda luată de proprietar a fost uriașă.

Pentru menținerea curățeniei și pentru protejarea sănătății populației, Primăria Sectorului 1, prin Poliția Locală, a continuat acțiunile de identificare și sancționare contravențională a celor care abandonează deșeurile în locuri nepermise și nu respectă legislația în privința protecției mediului.

Mașina-pubelă. Ce amendă a luat proprietarul camionetei plină ochi cu gunoaie

În urma verificărilor efectuate de către polițiștii locali din cadrul Biroului Protecția Mediului, pe Str. Limanului, din cartierul Chitila, au găsit un autovehicul încărcat cu deșeuri, care fusese transformat în “pubelă de gunoi”. L-au căutat pe proprietar în baza de date după numărul de înmatriculare și l-au amendat cu 20.000 de lei, conform Legii 211/2011 privind regimul deșeurilor.

295 de amenzi, date în sectorul 1 pentru Mediu

În primele trei luni ale anului, polițiștii locali au aplicat 295 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de 532.150 de lei, persoanelor fizice sau juridice care nu respectau prevederile legale privind protecția mediului. ”Acțiunile Poliției Locale Sector 1 de depistare și sancționare a persoanelor care abandonează deșeuri pe domeniul public sau privat din această zonă administrativă vor continua până când acest fenomen va fi eradicat”, au transmis reprezentanții Primăriei Sectorului 1.

 

Citește și: 

Amenzi pe bandă rulantă în sectorul 1. Pentru ce au fost sancționați șoferii

Clotilde Armand, în război cu mafia publicității stradale. Reclamele puse ilegal în sectorul 1, date jos

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1