Amenzi pe bandă rulantă în sectorul 1. Pentru ce au fost sancționați șoferii

politist-local-amenda-sofer.jpg

Polițiștii locali au dat 192 de amenzi șoferilor care au parcat neregulamentar
Polițiștii locali au dat 192 de amenzi șoferilor care au parcat neregulamentar
Foto: Primăria Sectorului 1

Aveți grijă unde parcați mașina! În sectorul 1, polițiștii locali au început să dea amenzi pe bandă rulantă șoferilor care au blocat trecerile de pietoni sau locurile destinate persoanelor cu handicap.

Conducătorii auto care staționează neregulamentar în dreptul trecerilor pentru pietoni, în stațiile de transport în comun, pe liniile de tramvai sau pe locurile destinate persoanelor cu handicap sunt sancționați de Poliția Locală pentru încălcarea legislației rutiere.

192 de amenzi, date de polițiștii locali în sectorul 1

În cursul săptămânii trecute, 5-11 aprilie 2021, polițiștii locali au aplicat 192 de sancțiuni contravenționale în cuantum de 55.390 lei șoferilor care au ales să nu respecte regulile de circulație rutieră și care au cauzat disconfort celorlalți participanți la trafic.

Staționarea sau oprirea autovehiculelor în stațiile de transport în comun, pe liniile de tramvai sau în dreptul trecerilor pentru pietoni perturbă traficul, pot să cauzeze ambuteiaje rutiere, iar pietonii sunt nevoiți, de cele mai multe ori să ocolească și să traverseze neregulamentar.

Primăria Sectorului 1: ”Polițiștii locali acționează în permanență”

”Polițiștii locali acționează în permanență în vederea fluidizării traficului rutier, dar și a depistării și sancționării contravenționale a conducătorilor auto care încalcă normele rutiere prevăzute de O.U.G 195/2002 privind circulația pe drumurile publice republicată, dar și de Legea 448/2006 privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap republicată”, au anunțat reprezentanții Primăriei Sectorului 1.

 

Citește și: 

Clotilde Armand, în război cu mafia publicității stradale. Reclamele puse ilegal în sectorul 1, date jos

În sectorul 1, taxa de parcare crește de 8 ori. În loc de 76 de lei, primarul Clotilde Armand vrea 600 de lei pe an

Loading...