Încă 63 de spații comerciale de la metrou au fost desfiinţate

desfiintare-spatii-metrou.jpg

ncă 63 de spaţii comerciale de la metrou au fost desfiinţate vineri, 16 aprilie
foto: Facebook

Continuă demolarea spațiilor comerciale de la metrou. Încă 63 de spaţii au fost desfiinţate, a anunţat ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă. Acțiunea s-a desfășurat vineri seara în 10 stații de metrou.

„Seara trecută, 63 de spații comerciale amplasate ilegal pe domeniul public al statului au fost desființate în 10 stații de metrou. Mulțumesc primarului general al Capitalei, Nicușor Dan, primarilor sectoarelor 1, Clotilde Armand, 2, Radu Mihaiu, și 6, Ciprian Ciucu, care au desfășurat în ultimele 2 săptămâni activități de desființare a construcțiilor ilegale.

Ieri seară, într-o acțiune amplă, primăria sectorului 4 a desființat spații ilegale din 7 stații de metrou (Piața Unirii 1, Constantin Brâncoveanu, Piața Sudului, Eroii Revoluției, Apărătorii Patriei, Tineretului, Timpuri Noi). Mulțumesc d-lui. primar Băluță pentru mobilizarea excelentă.

Metrorex a depus solicitări și către primăriile sectoarelor 3 și 5 și sunt convins că și acolo se va restabili legalitatea cât de curând”, a scris ministrul Cătălin Drulă pe pagina sa de Facebook.

Citește și:

A început și demolarea chioșcurilor de la staţia de metrou Basarab

Demolare cu scandal la metrou. Proprietarii se opun, poliția a venit la fața locului. "Noi ce facem? Unde mergem?"

Loading...