Firea postează o fotografie cu ea în birou: "Sunt încă aici. Şi îmi place". Reacția lui Nicușor Dan

Primarul în funcţie al Capitalei, Gabriela Firea, a postat pe Facebook o fotografie cu ea în biroul de la Primărie şi un scurt text, în limba engleză, în care afirmă că încă munceşte şi că este "ca oţelul". "Sunt încă aici", scrie Firea, adăugând: "Şi îmi place".

"I’m still here. Still working. Still like steel. And I like it (Sunt încă aici. Încă muncesc. Tot ca oţelul. Şi îmi place", a scris Gabriela Firea pe Facebook, joi seară. Ea a postat şi o fotografie cu ea, în birou.

Primarul ales al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat, joi, că preluarea mandatului de primar va mai întârzia cel puţin o săptămână, după ce au fost făcute 52 de apeluri la validarea mandatului său. ”Se cere nici mai mult nici mai puţin decât reluarea alegerilor locale în Bucureşti”, a anunţat Nicuşor Dan, acuzând PSD că a depus apelurile, care sunt ”copy-paste”.

Reacția lui Nicuşor Dan: "Insultă, din nou, inteligenţa bucureştenilor"

Primarul ales al Capitalei, Nicuşor Dan, cataloghează drept "insultă” la adresa inteligenţei bucureştenilor fotografia pe care Gabriela Firea a făcut-o în biroul de la Primăria Capitalei şi a postat-o, joi seară. "Insultă, din nou, inteligenţa bucureştenilor, aşa cum a făcut-o de nenumărate ori în campania electorală. Vedem cu toţii că biroul ăla e gol, nu există un primar care se ocupă de probleme”, a comentat Nicuşor Dan, joi seară, la Digi 24, postarea primarului încă în funcţie. cesta a reclamat faptul că la patru săptămâni de la alegerile locale primarul în exerciţiu nu a avut "nicio comunicare publică pe subiectele esenţiale, pe coronavirus, pe termoficare". Primarul ales a catalogat drept "inexistentă” activitatea primarului în funcţie.

Citește și:

Nicuşor Dan: Gabriela Firea este în continuare primarul Capitalei. De ce întârzie preluarea mandatului

Traian Berbeceanu, noul prefect al Bucureștiului. Povestea „Comisarului Cattani” pare ruptă din filmele cu mafioți

firea-in-birou.jpg

Gabriela Firea este încă primarul în funcție al Capitalei
foto: Facebook

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1