Femeia cu macetă, implicată în agresiunea din trafic, în București, a fost reținută de polițiști

Ultima actualizare:

    Femeia care a participat violențele din trafic a fost audiată de polițiști Sursă foto: Facebook Sindicat Europol
Femeia care a participat violențele din trafic a fost audiată de polițiști Sursă foto: Facebook Sindicat Europol

Miercuri după amiază a fost audiată și femeia implicată în atacul din trafic care a avut loc în București. În imaginile surprinse, ea apare lovind autoturismul cu piciorul, iar la un moment dat se întoarce la vehiculul prietenului ei și scoate o macetă, potrivit poliției.

Duminică seara, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe. În jurul orei 21:00, conform unor imagini, un conducător auto a fost filmat când lovește cu o crosă de golf o altă mașină, aflată în trafic, iar persoana care îl însoțea a lovit același autoturism cu piciorul.

Marți, în urma investigațiilor a fost identificat și depistat bărbatul violent, dar și autoturismului acestuia. A fost audiat și rețint, ulterior acesta fiind plasat de judecători sub control judiciar. Miercuri, polițiștii au audiat-o și pe cea care se afla în mașină cu atacatorul și care a participat la agresarea celuilalt participant la trafic. 


    Femeia a scos o macetă, dar a renunțat la ea, la instențele trecătorilor Sursă foto: Captură video
Femeia a scos o macetă, dar a renunțat la ea, la instențele trecătorilor Sursă foto: Captură video

Conform polițiștilor care au vizionat imaginile surprinse de camerele de supraveghere stradale, dar și cele filmate de către martorii incidentului, femeia era pregătită să continue violențele. Potrivit clipului video încărcat de către sindicatul Europol, ea a scos o macetă din autoturism, dar a așezat-o la loc, la insistențele trecătorilor. 

Reacția Poliției Capitalei

"În seara de 20.06.2021, Direcția Generală de Poliției a Municipiului București - Secția 7 Poliție s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe. În fapt, în jurul orei 21.00, conform unor imagini, un conducător auto a lovit cu un obiect contondent o altă mașină, aflată în trafic, iar persoana care îl însoțea a lovit, același autoturism cu piciorul. În urma verificărilor efectuate de către polițiștii Secției 7, a fost identificată persoana vătămată, un bărbat de 35 de ani. Acesta își rezervă dreptul de a depune plângere, în termenul legal. Cercetările sunt continuate, din oficiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe", se arată în comunicatul Poliției Capitalei.

Citește și: 

Şoferul de BMW care a atacat un Logan cu o crosă de golf a fost reţinut

VIDEO Scene oribile în traficul din București. Bărbat în Logan, bătut cu o crosă de golf de șoferul unui BMW

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net