Şoferul de BMW care a atacat un Logan cu o crosă de golf a fost reţinut

bataie-trafic.png

Scene scandaloase în traficul din Capitală
foto: Facebook

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Șoferul care conducea un BMW alb, care în seara zilei de duminică a blocat un automobil Logan și l-a agresat pe șoferul acestuia cu o crosă de golf, a fost identificat și reținut de Poliție.

Șoferul BMW-ului, în vârstă de 30 de ani, a fost reținut deoarece este acuzat de infracțiunile de lovire și alte violențe, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice și împiedicarea sau ingreunarea circulației pe drumurile publice, anunță Hotnews.ro. Însoțitoarea acestuia, ce a lovit Loganul cu picioarele în oglindă și în portiera stânga-față, nu a fost încă depistată de polițiști.

Cum s-a petrecut incidentul

Reprezentanții Sindicatului Europol au publicat pe Facebook un mesaj ironic la adresa episodului petrecut în trafic, duminică seara. Din imagini se vede cum șoferul Loganului este blocat în trafic, cu geamul mașinii spart, iar șoferul BMW-ului îi cară mai multe lovituri cu o crosă de golf. O femeie participă și ea la actele de violență și lovește cu picioarele în Loganul bărbatului.

”Un cuplu de intelectuali, ea între proiecte, el întreprinzător, potent financiar, cu BMW-ul aferent și pasionat de golf, s-a gândit să îi dea o lecție de bune maniere unui sărac cu Logan. Fără să știm care a fost natura conflictului, vedem însă cum întreprinzătorul cu BMW, oprit în diagonală pentru a bloca Loganul, coboară cu o crosă de golf și aplică mai multe lovituri până sparge geamul portierei mașinii de săraci. Apoi continuă să îl lovească și pe șofer, cu multă violență. Evident, și partenera lui îl sprijină și aplică mai multe lovituri oglinzii Loganului, așa cum se învață pe centură atunci când clientul nu îți plătește serviciile. Imaginile video ne-au fost transmise de un șofer care voia să se facă util și să înregistreze incidentul pentru a sprijini poliția să îi identifice pe autori. Trist este că lipsa de educație și degradarea valorilor morale, se vede tot mai mult în societate, inclusiv în trafic. Iar în cazul de față, pentru că șoferul agresat nu a postat pe YouTube filmul agresiunii și nici nu este vreun "activist", cu toate că a suferit mai multe vătămări decât în cazul celui de la Buzău, agresorul din imagini va fi cercetat în stare de libertate”, se arată în mesajul postat pe Facebook de Sindicatul Europol.

Reacția Poliției Capitalei

"În seara de 20.06.2021, Direcția Generală de Poliției a Municipiului București - Secția 7 Poliție s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe. În fapt, în jurul orei 21.00, conform unor imagini, un conducător auto a lovit cu un obiect contondent o altă mașină, aflată în trafic, iar persoana care îl însoțea a lovit, același autoturism cu piciorul. În urma verificărilor efectuate de către polițiștii Secției 7, a fost identificată persoana vătămată, un bărbat de 35 de ani. Acesta își rezervă dreptul de a depune plângere, în termenul legal. Cercetările sunt continuate, din oficiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe", se arată în comunicatul Poliției Capitalei.

Citește și:

VIDEO Scene oribile în traficul din București. Bărbat în Logan, bătut cu o crosă de golf de șoferul unui BMW

VIDEO Șicane între tramvai și BMW. Uite cum un vatman furios împinge un bolid de pe șine!

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5