Ce a făcut Nicușor Dan la Palatul Cotroceni. Mesajul președintelui Klaus Iohannis

nicusor-dan-cotroceni.jpg

nicusor dan la palatul cotroceni
Joi, Nicușor Dan a participat la o întâlnire cu președintele Klaus Iohannis
foto: Click!

Nicușor Dan, candidatul susținut de PNL și Alianța USR-PLUS la Primăria Capitalei, și premierul Ludovic Orban s-au întâlnit, joi dimineață, la Palatul Cotroceni, cu președintele Klaus Iohannis. Întâlnirea la nivel înalt vine pe ultima sută de metri a campaniei electorale, în condițiile în care Nicușor Dan este cotat cu prima șansă să câștige fotoliul de primar general.

Nicușor Dan, candidatul cotat cu prima șansă să câștige mandatul de primar general, a fost joi dimineață, 24 septembrie, la Palatului Victoria, de unde a plecat, alături de premierul Ludovic Orban, la Cotroceni.

Cei doi au fost invitați de președintele țării Klaus Iohannis, pentru a discuta despre campania electorală. Sursele Click! spun că șeful statului i-a dat sfaturi candidatului PNL, susținut de USR-PLUS, și că discuția lor a durat o oră.

Administrația Prezidențială confirmă că președintele, preocupat de problemele cu care bucureștenii se confruntă zilnic, s-a întâlnit astăzi cu Nicușor Dan.

Citește și:

Angajații STB, învățați cum să voteze. ”Nu vota cu creierul. Burta simte foamea”. Reacția Primăriei Capitalei

Președintele Iohannis: ”Soluțiile propuse de Nicușor Dan sunt fezabile”

”În cadrul discuțiilor, la care a participat și premierul Ludovic Orban, au fost abordate soluțiile necesare remedierii urgente a acestor probleme, precum și proiectele de dezvoltare a orașului pe termen mediu și lung. Președintele a apereciat că soluțiile propuse de Nicușor Dan sunt fezabile și pot conduce la rezolvarea deficiențelor grave existente la nivelul Capitalei”, a transmis Administrația Prezidențială.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1