Atenție! Se ridică mașinile abandonate în sectorul 6. Cât îi costă pe proprietari ca să le revendice

masini-abandonate-ridicate.jpg

500 de lei îl costă pe proprietar să revendice mașina abandonată ridicată de ADP Sector 6
500 de lei îl costă pe proprietar să revendice mașina abandonată ridicată de ADP Sector 6
Foto: Primăria sectorului 6

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

De astăzi, 12 mai, au început să fie ridicate primele mașini abandonate. Primăria sectorului 6 a înființat un serviciu special în urmă cu cinci luni. Cât îi costă pe proprietari ca să le revendice

Primarul sectorului 6, Ciprian Ciucu, a anunțat încă de la începutul mandatului că mașinile abandonate pe domeniul public vor dispărea. Și s-a ținut de cuvânt!

Astăzi, 12 mai, au fost ridicate primele autoturisme, după ce proprietarii au fost notificați.

Primarul sectorului 6, Ciprian Ciucu: ”A durat cinci luni înființarea serviciului pentru ridicarea mașinilor abandonate”

”Încep să apară rezultatele. A durat cinci luni înființarea serviciului pentru ridicarea mașinilor abandonate, dar dacă nu mă ocupam din prima luna și de atunci permanent de el, nu l-am fi avut nici azi. În primul rând a trebui să facem regulamentul, apoi a trebuit să inventariem mii de mașini pentru care termenul de notificare prealabilă este de șase luni și doar după acest termen pot fi ridicate. Au trecut cele șase luni, le-a venit sorocul. Apoi a trebuit, și asta a fost cel mai greu, să obținem un teren. Până vom avea leasing operațional pentru autoutilitare le închiriem la cel mai bun preț pe care l-am gasit pe piață”, a anunțat edilul.

De unde revendică proprietarii mașinile abandonate și cât îi costă 

După ce Poliția Locală face constatările, ADP le ridică și le depozitează pe un teren special amenajat, pe Bd. Preciziei nr. 24.

Tot acolo sunt duse şi maşinile care au fost ridicate de pe străzi deoarece au fost parcate în locuri interzise. Proprietarii care vor să le revendice au la dispoziție două luni să o facă, apoi merg la Remat.

Taxa este totală este de 500 lei și acoperă atât costul ridicării, cât și pe cel al depozitării. În sectorul 6, sunt abandonate 10.000 de autoturisme.

Citește și: 

Primăria sectorului 6 a decis să ridice mașinile staționate ilegal pe domeniul public sau abandonate. De când va intra în vigoare decizia

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5