Atenție! Se ridică mașinile abandonate în sectorul 6. Cât îi costă pe proprietari ca să le revendice

Ultima actualizare:

    500 de lei îl costă pe proprietar să revendice mașina abandonată ridicată de ADP Sector 6Foto: Primăria sectorului 6
500 de lei îl costă pe proprietar să revendice mașina abandonată ridicată de ADP Sector 6Foto: Primăria sectorului 6

De astăzi, 12 mai, au început să fie ridicate primele mașini abandonate. Primăria sectorului 6 a înființat un serviciu special în urmă cu cinci luni. Cât îi costă pe proprietari ca să le revendice

Primarul sectorului 6, Ciprian Ciucu, a anunțat încă de la începutul mandatului că mașinile abandonate pe domeniul public vor dispărea. Și s-a ținut de cuvânt!

Astăzi, 12 mai, au fost ridicate primele autoturisme, după ce proprietarii au fost notificați.

Primarul sectorului 6, Ciprian Ciucu: ”A durat cinci luni înființarea serviciului pentru ridicarea mașinilor abandonate”

”Încep să apară rezultatele. A durat cinci luni înființarea serviciului pentru ridicarea mașinilor abandonate, dar dacă nu mă ocupam din prima luna și de atunci permanent de el, nu l-am fi avut nici azi. În primul rând a trebui să facem regulamentul, apoi a trebuit să inventariem mii de mașini pentru care termenul de notificare prealabilă este de șase luni și doar după acest termen pot fi ridicate. Au trecut cele șase luni, le-a venit sorocul. Apoi a trebuit, și asta a fost cel mai greu, să obținem un teren. Până vom avea leasing operațional pentru autoutilitare le închiriem la cel mai bun preț pe care l-am gasit pe piață”, a anunțat edilul.

De unde revendică proprietarii mașinile abandonate și cât îi costă 

După ce Poliția Locală face constatările, ADP le ridică și le depozitează pe un teren special amenajat, pe Bd. Preciziei nr. 24.

Tot acolo sunt duse şi maşinile care au fost ridicate de pe străzi deoarece au fost parcate în locuri interzise. Proprietarii care vor să le revendice au la dispoziție două luni să o facă, apoi merg la Remat.

Taxa este totală este de 500 lei și acoperă atât costul ridicării, cât și pe cel al depozitării. În sectorul 6, sunt abandonate 10.000 de autoturisme.

Citește și: 

Primăria sectorului 6 a decis să ridice mașinile staționate ilegal pe domeniul public sau abandonate. De când va intra în vigoare decizia

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net