Asistent de la Spitalul Floreasca din București, acuzat că a furat 2.000 de măști și dezinfectanți

masti-dezinfectant.jpg

masti de protectie langa un recipient cu dezinfectant
Asistentul este acuzat că ar fi furat 2.000 de măști de protecție și dezinfectanți
foto: Shutterstock

Un asistent de la Spitalul Floreasca este acuzat că a furat din depozitul spitalului 2.000 de măşti şi dezinfectanţi, după care a vândut echipamentele medicale unei alte personae, potrivit Mediafax, citat de Hotnews.

Polițiștii din București au pus în aplicare, vineri, un mandat de aducere emis pe numele unui bărbat suspect într-un dosar pentru furt. Bărbatul a fost prins în județul Teleorman.

În același timp, polițiștii au făcut două percheziții, una la locuința bărbatului și alta la locul său de muncă, în vestiar.

Asistentul a fi furat măștile și dezinfectanții în afara orelor de program

„Din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că în data de 29.03.2020, în afara orelor de program, s-ar fi prezentat la locul de muncă, unde ar fi pătruns în depozitul și ulterior în magazia unității sanitare unde are locul de muncă, de unde ar fi sustras 2.000 de măști și recipiente de dezinfectant, pe care ulterior le-a vândut unor persoane fizice”, arată Poliția Capitalei.

Polițiștii au mai găsit 550 de măști de protecție.

Bărbatul a fost reținut pe o perioada de 24 ore, urmând să fie prezentat magistraților. Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că bărbatul este asistent la Spitalul Floreasca.

Citește și:

Nelu Tătaru, despre cum s-a ferit de coronavirus la Suceava: „Mi-am luat ochelari, mască, am schimbat hainele, am făcut baie”

Mituri despre coronavirus. Specialiștii explică de ce masca e doar o fiță

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1