În sectorul 1, taxa de parcare crește de 8 ori. În loc de 76 de lei, primarul Clotilde Armand vrea 600 de lei pe an

Ultima actualizare:

    În sectorul 1, locul de parcare exclusiv va costa 600 de lei pe an
În sectorul 1, locul de parcare exclusiv va costa 600 de lei pe an

Veste proastă pentru locuitorii sectorului 1! Primarul Clotilde Armand vrea să crească de 8 ori taxa de parcare de reședință. În loc de 76,65 lei pe an, cât este acum, tariful va ajunge la 600 de lei, de la 1 ianuarie 2021.

Primarul Clotilde Armand le-a pregătit o mare surpriză  celor care locuiesc în sectorul 1 și au sau își doresc loc de parcare în fața blocului.

Dacă până acum, tarfiul a fost de 76,65 lei pe an, noul edil dorește să-l majoreze până la 600 de lei, începând de anul viitor.

Documentul care anunță majorarea taxei de parcare de reședință, în sectorul 1, de la 1 ianuarie 2021
Documentul care anunță majorarea taxei de parcare de reședință, în sectorul 1, de la 1 ianuarie 2021

Pe 3 decembrie, a fost înregistrat la Registratura Primăriei Sectorului 1 un document prin care se arată vor exista două tipuri de taxă.

Astfel, cei care optează pentru locul de parcare de reședință, în intervalul orar 18.00-8.00, în weekend și în sărbători legale tarfiul să fie 25 de lei pe lună sau 250 de lei pe an.

În schimb, locatarii care vor ca locul să fie liber la orice oră și să beneficieze de el non-stop vor scoate din buzunar mult mai mult.

Plata pentru parcare în sectrul 1 se va face în 3 zile de la primirea notificării

”Pentru locul de parcare de reședință în regim de folosință non-stop, cu folosirea, în exclusivitate, a locului de parcare, taxa de parcare datorată, anual, de către utilizatorii locurilor de parcare din parcările publice reședință, este de 600 de lei”, se arată la capitolul 5- Taxa pentru utilizarea locurilor de parcare din parcările publice de reședință.

Din același document aflăm că taxa se plătește anticipat pentru luna sau anul în curs, în termen de trei zile lucrătoare, de la primirea notificării de plată de la Administrația Domeniului Public (ADP).

Plata poate fi făcută electronic sau la automatele de plată sau la sediul ADP Sector 1. Cine nu va plăti la timp, va pierde locul de parcare.   

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net