Actrița Magda Catone, propusă viceprimar la Sectorul 2 din București

magda-catone.jpg

magda catone portret
Magda Catone este propunerea PNL pentru funcția de viceprimar la Sectorul 2
foto: arhiva personală/Facebook

Actrița Magda Catone și Adrian Costache sunt propunerea PNL pentru cele două posturi de viceprimar al Sectorului 2, a scris Violeta Alexandru, președintele PNL București, pe pagina de Facebook. Actrița este încă unul dintre numele sonore ale showbiz-ului autohton care s-au orientat spre administrația locală în această perioadă.

Viceprimarii sunt aleși după constituirea noului Consiliu Local și sunt deciși de partidul/partidele care formează majoritatea. Primarul ales al Sectorului 2 este Radu Mihaiu (USR).

Violeta Alexandru a prezentat propunerile PNL pentru toate primăriile din București:

  • Viceprimar General PNL – Stelian Bujduveanu
  • Viceprimar Sector 1 PNL – Ramona Porumb
  • Viceprimari Sector 2 PNL – Magda Catone și Adrian Costache
  • Viceprimar Sector 3 PNL – Alexandru Oancea
  • Viceprimar Sector 4 PNL – Robert Florea
  • Viceprimari Sector 6 – ambele nominalizări, conform protocolului, sunt de la USR – Plus.

”Contăm pe sprijinul PMP pentru proiectele inițiate spre binele bucureștenilor. Suntem în consultare cu PMP, o consultare bazată pe principii de corectitudine. Este un nou început în colaborarea PNL – PMP în Capitală și nu ascund că sunt foarte atentă la modul în care ne respectăm reciproc. Așadar, Dreapta s-a unit nu doar pentru câștigarea alegerilor ci pentru a face treabă mai departe. Ceea ce cred că este cel mai important pentru oameni. Ne-am unim forțele în fața unui PSD care nici nu renunță nici nu lasă Capitala și sectoarele să plece pe un drum civilizat, al dezvoltării, al modernizării”, a mai scris Violeta Alexandru.

Magda Catone este actriță la Teatrul Național din București. Magda Catone a absolvit Academia de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti în anul 1982, la clasa profesorului Amza Pellea şi a debutat în anul 1981, când încă era în facultate, în filmul lui Lucian Pintilie "De ce trag clopotele Mitică?". Magda Catone a fost căsătorită cu regretatul actor Șerban Ionescu.

Citește și:

Secretul Magdei Catone: «M-am chinuit 13 ani să fac un copil»

Potop de vedete pe listele electorale la alegerile locale 2020

Magda Catone nu este singura vedetă cu aspirații înalte în domeniul administrației locale. La alegerile locale 2020, pe listele electorale s-au regăsit nume grele din showbiz-ul autohton.

Claudiu Bleonț a pierdut primăria din Beliș, județul Cluj, în fața fostului edil condamnat definitiv pentru dare de mită. Îndrăgitul actor a convins doar 154 de persoane să-l voteze. Elena Lasconi, din garda veche de la Pro TV, a cvâștigat fotoliul de primar în Câmpulung Muscel. Tudor Tim Ionescu (35 ani), fostul iubit al Oanei Zăvoranu, a vânat fotoliul de primar al sectorului 6 din Bucureşti, din partea ALDE.

Loading...
 
 

Citește și

  • Magda Catone

    PNL a reușit vineri o lovitură de imagine după ce marea actriţă Magda Catone a intrat în partid și va candida la alegerile locale. Vedeta va fi în capul listei de consilieri locali la sectorul 2. Informația a fost confirmată de președinta organizației PNL sector 2, ministrul Educației, Monica Anisie

  • Una i-a dăruit un copil şi i-a fost nevastă aproape 30 de ani, cealaltă i-a fost alături în cele mai cumplite momente din viaţă, până şi-a dat ultima suflare. Prima n-a vărsat o lacrimă. A doua abia se mai ţinea pe picioare de durere. Şi soţia şi „iubita” s-au aflat vineri la căpătâiul regretatului actor Şerban Ionescu, răpus de boală miercuri noaptea.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1