Motivul pentru care ministrul Muncii a dat-o afară pe liftiera instituției

ministrul-muncii-violeta-alexandru-liftiera.jpg

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, nu mai vrea liftieră în instituția pe care o conduce
Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, nu mai vrea liftieră în instituția pe care o conduce

Un nou scandal este în floare la Ministerul Muncii. De data aceasta, este legat de faptul că liftiera a fost data afară. Iată motivul pentru care ministrul Muncii a dat-o afară pe liftiera instituției!

Trei luni! Atât i-au trebuit ministrului Muncii, Violeta Alexandru, să-și dea seama că instituția nu are nevoie de liftieră. Astfel că în urmă cu două zile a anunțat că a dat-o afară.

Ministrul Muncii: ”Apăs singură pe buton”

“Tradiția conform căreia când Ministrul Muncii pleca din cabinetul său și până parcurgea, în 30 de secunde, distanța până la lift, secretariatul suna și transmitea liftierei să aducă liftul la etajul 2 (la cabinetul ministrului) și să deschidă larg ușa ca să nu facă demnitarul vreun efort, se oprește la 2019. Urc și cobor pe scări. Dacă am nevoie de lift, apăs singură pe buton. Bun simț, normalitate, revizie pentru folosire fără liftieră”, a scris demnitarul pe pagina sa de Facebook.

Liftiera, adusă la Ministerul Muncii de Dragoș Pîslaru 

Potrivit consilierului Olguței Vasilescu, Cristian Vasilcoiu, liftiera nu fusese angajată de PSD, ci adusă de Dragoș Pîslaru, ministrul Muncii din Guvernul Cioloș.

revizie-lift-ministerul-muncii.jpg

Liftul de la Ministerul Muncii a intrat în revizie
Liftul de la Ministerul Muncii a intrat în revizie

„Mult prea deșteapta mea prietenă Violeta Alexandru se laudă că a concediat liftiera din Ministerul Muncii, insinuand că foștii miniștri PSD ar fi angajat-o. Eu am găsit liftiera în Ministerul Muncii când am venit. Nu a angajat-o PSD, era deja acolo. Angajații ministerului mi-au povestit că Dragoș  Pîslaru, ministrul Muncii din Guvernul Cioloș și coleg de cabinet cu Violeta Alexandru, atunci ministru al Dialogului Social, era cel pentru care se bloca liftul cu liftiera, câte o oră, când venea/pleca, să nu cumva să aștepte după lift! Dar Violeta Alexandru se preface că a uitat că ei sunt cei care aveau nevoie de liftieră! Așa e când mitomanii sunt în campanie electorală!”, spune Vasilcoiu.

 

Citește și:

https://www.click.ro/news/national/razboi-intre-ministrul-muncii-si-casa-de-pensii-pe-actele-pensionarilor-ce-

trebuie-sa

https://www.click.ro/news/national/ne-am-saturat-sa-bagam-capul-prin-geam

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1