Uimitor! Are patru ani și vorbește șapte limbi

bella.jpg

bella
Bella vorbește șapte limbi la doar patru anișori
Foto: captură video

Concursurile de talente dezvăluie tot felul de persoane cu veleități dintre cele mai surprinzătoare, iar copiii nu fac excepție. De multe ori, ei sunt cei care lasă juriul și publicul cu gura căscată.

Pe cât de mici, pe atât de talentați se dovedesc la cântat, dansat sau tot felul de alte activități. O rusoaică de doar patru ani a surprins o lume întreagă cu talentul ei. În timp ce unii puști de abia învață să facă lego sau să mănânce singuri, Angelina Bella Devyatkina știe să vorbească în șapte limbi.

A uimit jurații de la show-ul rusesc "Oameni incredibili", iar acum face senzație pe internet. A primit un test chiar pe scena emisiunii și s-a descurcat de minune. Nu numai că a impresionat prin cunoașterea a șapte limbi, dar accentul ei s-a pliat perfect pe toate: rusă, engleză, germană, franceză, spaniolă, chineză și arabă, de ai fi putut jura că se transformă în cetățean al țării respective cât ai zice "pește".

Mama Bellei este profesoară de engleză, iar de-a lungul celor patru ani de viață ai micuței poliglote, aceasta a avut bone din diferite părți ale lumii, iar asta a ajutat-o pe fetiță să învețe limbi dintre cele mai diverse.

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1