A rugat-o să nu mai facă atâta zgomot în timpul sexului, dar nu se aștepta la reacția asta

orgasm.jpg

orgasm
O studentă a fost nevoită să ia măsuri după ce a fost trezită în fiecare noapte de partidele de sex ale vecinilor
Foto: Click!
Citeste tot despre: 

Tuturor ni s-a întâmplat să fim deranjați de vecini. Fie că este vorba de un comportament nepoliticos sau agresiv sau de muzica pe care o dau la un volum prea mare, aproape oriunde există relații tensionate între vecini. Ce se întâmplă însă când nu relația voastră este cea care creează probleme?

Jenna Levine, care este studentă, a decis într-o bună zi să scrie un bilet prin care să-și roage vecina să nu mai facă atât de mult zgomot în timpul partidelor de sex. „Vă rog să faceți sex în liniște, unii dintre noi încearcă să doarmă nu am nevoie să mi se amintească faptul că sunt singură. Simțiți-vă liberă să faceți câtă dragoste doriți, dar vă rog, faceți-o la un volum mai mic. Vă mulțumesc!”, a scris Jenna pe biletul pe care l-a băgat pe sub ușa vecinei, informează Indy100.

Totuș, studenta nu se aștepta să aibă parte și de un răspuns din partea amatoarei de sex sălbatic, cel puțin nu de unul scris. Aceasta i-a răspuns:

scrisoare.jpg

scrisoare
I-a răspuns într-un mod în care nu se aștepta
Foto: Twitter

„Dragii noștri vecini,

Îmi pare foarte rău pentru asta. Nu mi-am dat seama cât de zgomotoasă am fost și da, știu, uneori sexul cu zgomot poate fi foarte incitant, dar se pare că-i costă pe ceilalți, motiv pentru care îmi cer sinceră iertare.

Îmi pare foarte foarte rău, sper că asta nu s-a întâmplat prea des și mulțumesc mult pentru incredibilul bilet. Promit să o fac la nivel sonor mult mai mic. Și hei, nu-ți face griji, nu vei fi singură pentru totdeauna. Persoana potrivită va apărea la momentul potrivit. Eu am fost singură timp de 18 ani, hahaha. Încă o dată, îmi cer sinceră iertare.

Scuze, Camera 338”

În plus, i-a dăruit și o ciocolată.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1