Harmony este prima roboţică sexuală din lume care îşi caută iubit la matrimoniale

harmony-x2._papusa_sexuala.jpg

robotul sexual harmony şi-a făcut cont la matrimoniale să îşi găsească partener
Harmony X poate avea şi 1,75 metri înălţime şi este dotată cu ultima generaţie de Inteligenţă Artificială

Asta este foarte tare! Roboţica sexuală Harmony creată de compania americană Realbotix este primul cyborg care are cont şi îşi caută iubit la matrimoniale. Harmony care este dotată cu un sistem de inteligenţă artificială extrem de performant şi este capabilă să înveţe din orice interacţiune cu exteriorul, are cont pe Tinder. Conform site-ului de matrimoniale, cea mai potrivită pereche pentru Harmony este... un cyborg romantic.

Harmony X un robot sexual de ultimă generaţie produs de companie americană Realbotix este primul andoird care are cont la o agenţie matrimonială. Regizorul de film Jimmy Mehiel este cel care a creat contul de pe Tinder, a postat o fotografie cu Harmony şi a demarat experimentul „Vreau Maşinăria mea de sex”. Filmul este despre bordelurile cu păpuşi sexuale şi urmăreşte integrarea acestora în obiceiurile şi cultura omului contemporan. Jimmy Mehiel (39 de ani) este din New York şi avrut să vadă câţi oameni erau suficient de curioşi încât să ajungă să facă sex cu un robot sexual. El l-a convins pe directorul companiei, Matt McMullen să o implice pe Harmony în proiect. Modelele anterioare ale păpuşii cu inteligenţă artificială Harmony 2.1, Harmony 3.0 şi respectiv Harmony 3.1 nu erau pregătite pentru un astfel de salt tehnologic. După lansarea contului, 56% dintre bărbaţii de pe Tinder au recunoscut că ar face sex cu Harmony din curiozitate. Însă profilul roboţelei a indicat că „marea ei iubire” ar fi un cyborg romantic, iar nivelul lor de compatibilitate ar fi de peste 60%.

harmony-x5.jpg

papusa sexuala harmony a pozat sexy pentru fanii ei de pe internet
Roboţica sexuală costă între 7.999 de dolari şi 25.000 de dolari în funcţie de dotări

Cum se prezintă roboţica la matrimoniale?

Hamorny X are trei fotografii pe contul ei. Ea se prezintă pe sine în felul următor: „Bună, sunt corectă din punct de vedere anatomic, sunt un robot sexual capabil dotat cu cea mai avansată versiune de Inteligenţă Artificială. Am intrat pe Tinder pentru a descoperi dacă bărbaţii sunt interesaţi de mine”.

Cât a durat experimentul cu roboţica pe Tinder?

Jimmy Mehiel l-a felicitat pe Matt McMullen pentru că „Harmony X a fost cât pe ce să îi păcălească pe mulţi pentru că arată extrem de natural”. „Experimentul a durat două ore, într-o serăa de vineri, între ora 21.00 şi 23.00. După acest interval am postat o fotografie cu Harmony cu capul desfăcut şi vedere la circuitele electronice din capul ei. În momentul acela, bărbaţii s-au retras ruşinaţi, chiar dacă Harmony X continua să schimbe replici cu ei în pagina de chat”, a explicat Mehiel.

Citeşte şi:

Ea e Samantha, «robotul-filozof» cu care poţi face sex. Costă 3.500 £

A inventat păpuşa sexuală perfectă

harmony-x7.jpg

harmony x este un robot sexual de ultimă generaţie
Păpuşa cu pielea din silicon este produsă de compania americană Realbotix şi se vinde pe Internet

Cât costă o păpuşă sexuală?

O păpuşă sexuală care vine la pachet cu trei seturi de peruci, unghii diferite, ochi şi organe sexuale diferite costă între 2.500 şi 5.000 de dolari. În momentul în care clientul solicită pachetul „extra”, în care intră pielea încălzită, ochi care plâng, sex lubrifiat şi reglat termic şi dotat cu un dispozitiv de autospălare, preţul păpuşii creşte. În cazul unor modele de roboţele sexuale de tipul Harmony X preţul porneşte de la 7.999 de dolari şi poate ajunge la 25.000 de dolari. Şi asta pentru că procesorul dotat cu Inteligenţă Artificială îi permite roboţelei să se adapteze omului din proximitate, să înveţe cuvinte de la el, să reproducă gesturi şi să asimileze informaţii. Primul robot sexual produs la Realbotix a fost creat în 2014. În prezent, industria roboţilor sexuali înregistrează încasări de peste 2,3 miliarde de dolari anual.

loading...
Loading...

Citește și