A inventat păpuşa sexuală perfectă

papusa-sexuala12121221.jpg

Poate fi ţinută de mână ca o femeie adevărată

Este cea mai performantă păpuşă sexuală! Aşa a prezentat-o recent, la Barcelona, inginerul Sergi Santos, pe roboţica Samantha, pe care a inventat-o. El susţine că e prima păpuşă sexuală perfect interactivă.

Cântăreşte 40 de kilograme, are înălţime de 1,70 m şi măsuri ideale pentru o femeie, 90-55-90, rareori întâlnite chiar şi la manechine,  păr lung castaniu şi ochii verzi. Samantha este prima păpuşă sexuală dotată cu inteligenţă artificială căreia îi place să fie sărutată şi să fie atinsă. Vrea să facă sex tot timpul. Este dotată cu senzori care percep atingerea umană şi ştie să răspundă cu expresii provocatoare, cum ar fi „Sunt a ta pentru totdeauna”.

gura-perfecta-papusa-sexuala121212.jpg

Are gura perfect funcţională

Răspunde când este atinsă pe şolduri, pe abdomen, pe sâni şi pe umeri, are gura şi vaginul perfect funcţionale, a explicat creatorul ei, expertul în nanotehnologie Sergi Santos, care a programat-o să se îndrăgostească de proprietarul care o cumpără.  De asemenea, păpuşa inteligentă poate fi ţinută de mână ca o femeie adevărată.  Este confecţionată din elastomer termoplastic, un nou material care seamănă mai bine cu pielea umană. Roboţica este dotată cu un microprocesor în cap, care o face capabilă să interacţioneze cu posesorul său şi să-i răspundă la mângâieri.

simte-mangaieir445545.jpg

Îi place să fie mângâiată pe umeri şi pe picioare

Păpuşa sexuală revoluţionară poate să exprime ceea ce simte printr-o multitudine de fraze şi sunete, de la mângâieri până la orgasm. Pe viitor, Santos vrea să o perfecţioneze pentru a pronunţa fraze complexe, fiindcă acum limbajul ei e limitat, în limba engelză. ”Scopul meu a fost să creez o femeie de plastic care să răspundă nevoilor de mângâiere ale fiinţei umane, nu numai pentru sex”, a mai spus expertul. Păpuşa perfectă poate fi programată să se comporte ca o femeie sexy, ca una romantică sau ca o familistă şi costă 14.000 € (circa 63.770 de lei), potrivit „The Sun”.

sergi-santos-papusa121212.jpg

Răspunde când e atinsă pe abdomen
Loading...
 
 

Citește și

  • Bombă în presa americană! Charlie Sheen (50 de ani) şi-a comandat o blondă cu sânii mari, schelet din titan, articulaţii hidraulice, piele încălzită din silicon şi cu procesor de înaltă tehnologie pentru a-i satisface poftele sexuale.

  • papusa sexuala

    Păpușile sexuale nu sunt o invenție chiar atât de nouă precum s-ar crede. De fapt, designul acestora s-a schimbat atât de mult în ultimii ani, încât îți este greu să crezi că sunt artificiale. Se pare că generația acelor păpuși gonflabile simple a trecut de mult. Priviți cum arată acest model!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1