Funcționară concediată, după ce le-a spus șefilor că 100.000 de dolari lipsă au fost mâncați de un șarpe

_99998452_python-spl.jpg

Foto
Scuza femeii i-a amuzat pe internauţi
Foto: Getty

Uneori oamenii mint pentru a încerca să scape basma curată, dar uită că minciuna are picioare scurtie şi mai devreme sau mai târziu totul va ieşi la iveală. O funcționară nigeriană a fost suspendată, după ce a susținut că un șarpe a mâncat zeci de milioane, ca urmare a unui control de audit.

După ce Comisia nigeriană de examinare a fost vizată de un control, Philomena Chieshe a afirmat că cele 36 milioane de naira, echivalentul a 100.000 de dolari, au fost mâncate de un șarpe, informează BBC.

Angajata a dorit să scape de repercursiuni şi de o eventuală pedeapsă, considerând că cea mai bună acţiune pe care o putea face în acea situaţie delicată era să mintă cu neruşinare, într-un fel deloc credibil. Comisia de admitere şi de înmatriculări, a declarat pentru BBC că a respins afirmaţiile ei şi a declanşat o procedură disciplinară. Incidentul a fost ridiculizat de social media din Nigeria, iar internauţii au creat o pagină de Twitter pentru aşa-zisul şarpe înfometat de bani. „Am înghiţit bani toată noaptea. Poate recomanda cineva un loc în care să mă relaxez cu nişte tipe?”, scrie pe contul @NigeriaSnake, spre amuzamentul tuturor. Singura care nu va râde la aceste glume este chiar angajata care va plăti scump pentru fapta sa. Poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele său, iar şefii au concediat-o deja, motivând decizia într-un mod anecdotic. „Vulturul nu arată milă pentru şerpii înghiţitori de bani”, a postat agenţia pe contul ei de Twitter.

loading...
Loading...