Cei mai bogați copii de pe Instagram se șterg la fund cu banii! Postările lor au creat isterie: „Nu mai fiți săraci!”

copii-insta.jpg

O femeie face baie într-o cadă plină cu bani
Copiii de bani gata se laudă cu averea lor pe rețelele sociale
Foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Nimeni nu le ajunge la nas! Cei mai bogați copii de pe Instagram se laudă non-stop cu vacanțele lor exotice și hainele extravagante, dar gesturile sfidătoare au fost cele care i-au făcut faimoși în mediul online.

Postările lor au creat contreverse pe Instagram, dar asta nu înseamnă că i-a și oprit. Unul dintre cei mai bogați tineri din mediul online și-a pus pe colacul WC-lui mai multe bancnote de câte 50 de lire fiecare, alături de mesajul: „Asta fac atunci când trebui să folosesc o toaletă publică!”. O altă tânără a făcut efectiv „baie” într-o cadă plină cu bani, relatează tabloidul britanic The Sun. Unii dintre ei sunt extrem de creativi atunci când vine vorba să se facă de râs pe Internet, însă au impresia că oamenii îi invidiază pentru averea strânsă de părinții lor.

Copiii de bani gata își jignesc „fanii”

copii-insta-2.jpg

Felii de pizza pe iPad
Unii dintre ei sunt foarte creativi atunci când vine vorba să se facă de râs pe Internet
Foto: Facebook

 

Copiii bogătașilor din lumea întreagă se laudă cu luxul pe care și îl permit, dar de cele mai multe ori cad în ridicol. Într-o postare făcută de unul dintre aceștia, mai multe felii de pizza sunt așezate pe tablete iPad pe motiv că „nu mai erau farfurii în bucătărie”. Mulți dintre acești copii își numesc urmăritorii și fanii „țărani”. Bunul simț pare să le lipsească cu desăvârșire, însă nu le pasă dacă li se atrage atenția. Cei mai mulți dintre ei se laudă că se duc cu avionul privat la școală, aruncă la gunoi ceasuri de zeci de mii de euro pentru că nu le mai plac și se îmbracă de milioane de euro. Evident, nu au muncit o zi în viața lor, însă activitatea lor preferată este să râdă de oamenii săraci.

copii-insta-3.jpg

Un copil de bani gata a folosit bancnotele pe post de hâtie igienică
Foto: Instagram

 

Cel mai departe a mers o tânără care a pozat o bancnotă pe care a folosit-o pentru a se șterge la toaletă. O alta s-a pozat într-un tricou pe care scria: „Nu mai fiți săraci!”, alături de mai multe accesorii ale brand-ului de lux Chanel. 

copii-insta-4.jpg

O domnișoară îi roagă pe săraci să nu mai existe dacă se poate
Foto: Instagram

 

Citește și

 

În ce lux trăiesc cei mai bogați copii ai României! Avioane private, vacanțe exotice și haine de mii de euro

Fete sexy, pisicine uriașe și bolizi de lux: așa trăiesc cei mai bogați copii din Marea Britanie

 

Loading...

Citește și

  • rusia bogati

    Rețelele de socializare au devenit spațiul virtual propice pentru ca oamenii să se laude cu viețile lor “perfecte”. Și cine se poate lăuda mai bine decât copiii de bani gata?

  • copii bogati londra

    Viața bate filmul, cel puțin în acest caz! Un cont de Instagram numit „Viața copiilor bogați din Londra” a ajuns să fie intens mediatizat, având peste 120.000 de urmăritori. Imaginile cu bolizii de lux primiție de la părinții lor, cu petrecerile extravagante pe care le dau și cu hainele incredibil de scumpe etalate pe Internet fac înconjurul lumii.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1