Fete sexy, pisicine uriașe și bolizi de lux: așa trăiesc cei mai bogați copii din Marea Britanie

bogatasi_1.jpg

tineri bogati marea britanie
Sunt încă foarte tineri, dar au averi impresionante
Foto: Instagram/Rich Kids of Britain

În timp ce mulți dintre noi abia dacă ne permitem să petrecem o vară pe plajă în timpul anului, pentru copiii de bogătași din Marea Britanie, soarele arzător și relaxarea sunt un stil de viață obișnuit tot timpul anului. Aceștia publică ostentativ pe un cont de Instagram averea impresionantă și extravagantă a părinților lor.

Ei au creat un cont pe rețeaua de socializare, care are în prezent peste 80.000 de urmăritori și unde sunt publicate numeroase fotografii incendiare cu fete frumoase în costum de baie, relaxându-se în piscinele de lângă impozantele proprietăți ale părinților, după cum relatează The Sun.

bogatasi_2.jpg

tineri bogati marea britanie
Această tânără se relaxază în piscina de lângă proprietatea impozantă a părinților ei
Foto: Instagram/Rich Kids of Britain

În timp ce temperaturile încep să scadă simțitor și ne obligă să ne acoperim cu haine tot mai groase, aceste tinere par să nu renunțe la ținutele provocatoare pentru că evită frigul iernii, mutându-se în casele de vacanță din destinațiile tropicale.

bikini.jpg

tineri bogati marea britanie
Acestor tinere nu le pasă de frigul iernii pentru că petrec în destinații tropicale, în soarele arzător
Foto: Instagram/Rich Kids of Britain

Fie că se pozează bând șampanie și relaxându-se în apa cristalină a piscinei sau lângă bolizii de lux și cu sânii la vedere, fetele de bogătași nu ezită să-și dezvăluie stilul de viață extravagant pe Internet.

Dacă tinerii obișnuiți își petrec diminețile bându-și cafeaua în grabă pentru a se grăbi să ajungă la serviciu, „Copii bogați ai Marii Britanii” nu au altă grijă în timpul degustării cafelei matinale decât alegerea bolidului de lux pe care să-l conducă în acea zi. Cu siguranță nu este deloc o alegere prea ușuaoră având în vedere că în garajul lor se află un adevărat parc auto.

bolizi_de_lux.jpg

tineri bogati marea britanie
Își bea cafeaua de dimineață, gândindu-se ce bolid de lux să conducă în ziua respectivă
Foto: Instagram/Rich Kids of Britain

Într-o altă imagine, unul dintre tineri arată impresionantul sistem „home cinema” care într-adevăr își merită denumirea: cu un ecran de 28 de inci și fotolii confortabile pentru vizionat filme, camera este ca o sală de cinema. Într-o altă fotografie, câșiva tineri bogați, obosiți după petrecere, se relaxează uitându-se la un film, încălzindu-se lângă șemineul ultramodern.

sexy.jpg

tineri bogati marea britanie
Această tânără sexy își verifică mesajele în timp ce se află în avionul personal, în drum spre casa de vacanță
Foto: Instagram/Rich Kids of Britain

cinema.jpg

cinema
Această cameră este ca o adevărată sală de cinema
Foto: Instagram/Rich Kids of Britain

tineri_bogatasi.jpg

tineri bogati marea britanie
Tineri bogătași, relaxându-se după petrecere
Foto: Instagram/Rich Kids of Britain

 

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Loading...

Citește și

  • copii bogati londra

    Viața bate filmul, cel puțin în acest caz! Un cont de Instagram numit „Viața copiilor bogați din Londra” a ajuns să fie intens mediatizat, având peste 120.000 de urmăritori. Imaginile cu bolizii de lux primiție de la părinții lor, cu petrecerile extravagante pe care le dau și cu hainele incredibil de scumpe etalate pe Internet fac înconjurul lumii.

  • copii oligarhi rusia

    Cei mai bogați copii din Rusia au mașini de lux, avioane private, case de vacanță cu vedere și nu nu se sfiesc să se laude cu toate acestea. Un cont de Instagram anonim a adunat mai multe imagini incredibile cu odraslele oligarhilor ruși și a creat o adevărată isterie pe Internet.