Regina vampiriţa bea în fiecare lună 2 litri de sânge

24_foto2-135-80-caters_real_life_vampire_06.jpg

În comunitatea de vampiri pe care a înfiinţat-o, vecinii se transformă în donatori voluntari
foto: photoland caters

Julia Caples, 50 de ani, a descoperit că e un vampir cu acte în regulă la începutul anilor ’90. Americanca, care locuieşte într-o cabană în pădurile statului Pennsylvania, a născut doi copii şi a devenit prima „creatură a nopţii” care a avut propria emisiune la televizor. Acum povesteşte în ce constă viaţa de vampir.

Uitaţi orice film cu vampiri pe care l-aţi văzut, asta este o poveste 100% reală. Julia „Trandafirul Negru” Caples a fost primul vampir din lume. Cel puţin aşa crede ea, după ce a cunoscut notorietatea internaţională în 1993.

„Atunci când beau sânge simt o explozie de energie sexuală în tot corpul” a explicat femeia, care a pus bazele unei comunităţi de vampiri. „Am călătorit în întreaga lume şi am supt sângele multor bărbaţi din multe ţări transformându-i în vampiri. Sunt un fel de regină în lumea asta obscură a creaturilor nopţii”, a explicat Julia într-un interviu acordat recent la Wizzard of Odd TV.

Femeia recunoaşte că doarme ziua pentru că nu suportă lumina soarelui, stă trează noaptea şi bea în medie  doi litri de sânge pe lună. Principalul donator este chiar logodnicul ei, care e cu 20 de ani mai tânăr. Comunitatea de vampiri are peste 20 de membri. Petrecerile lor se transformă adesea în orgii şi partide de sex în grup.

24_foto1-5col-180-caters_real_life_vampire_05.jpg

Julia îşi ia porţia de mâncare direct din vena logodnicului ei

„Sângele este un afrodisiac şi asta ne dă putere”, a povestit Julia, care a făcut mari sacrificii pentru a nu se abate de la calea „vampirismului”. Nu le-a supt sângele copiilor ei, a pierdut mai multe slujbe, a fost izgonită din diferite oraşe şi catalogată de vecini drept o „vrăjitoare satanistă”, însă Julia a reuşit să îşi păstreze imaginea de Regină a Vampirilor. De pe lista celor pe care Julia i-a transformat în vampiri îi amintim pe Vanian, de 57 de ani, pe logodnica lui, Ethereal, de 31 de ani, din Manchester, şi pe Logan South, de 30 de ani, şi soţia lui, Daley Catherine, de 29 de ani, din Austin, Texas.

loading...
Loading...