Poftiţi la cea mai mare petrecere din lume a „nevestelor din plastic”! Întâlnirea exclusivistă a avut loc în Texas

intalnirea_papusilor_sexuale.jpg

intalnirea sotiilor de plaswtic
La întâlnirea din Texas au venit atât păpuşoi cât şi păpuşele
Citeste tot despre: 

Au anunţat că vor pleca în concediu cu soţiile din silicon şi s-au ţinut de cuvânt! Nu mai puţin de 65 de bărbaţi şi femei şi-au luat păpuşile şi păpuşeii şi au au organizat cea mai mare petrecere a partenerilor de plastic din lume. Evenimentul a durat trei zile şi a fost găzduit de un hotel select din Texas. Recent, unul dintre organizatori Brick Dollbanger (în vârstă de 61 de ani) a postat fotografii de la chef.

Iubitorii de jucării sexuale au plecat în concediu, în secret, la un hotel din Texas, însoţiţi de partenerele lor. Ei au închiriat mai multe camere pentru a le permite „păpuşilor” să socializeze, să schimbe impresii şi să participe la un concurs de frumuseţe. Nu mai puţin de 30 de păpuşi s-au înscris în concursul de frumuseţe jurizat de toţi cei 65 de participanţi.

concurs_de_miss_pentru_sotiile_din_plastic.jpg

intalnirea din texas a sotiilor din plastic
Participanţii au organizat un concurs de miss pentru partenerele din silicon

Nimeni nu a făcut sex cu păpuşa altuia

În ciuda faptului că mulţi au crezut că la evenimentul anunţat încă de acum două săptămâni va avea loc o orgie de proporţii, în realitate toată lumea prezentă a fost „cât se poate de cuminte”. Unul dintre organizatopri este Brick Dollbanger, bărbatul de 61 de ani, care şi-a convins soţia şi copiii să îl lase să îşi cumpere o roboţică specială de 200.000 de dolari. El a adus-o pe Harmony, a îmbrăcat-o în rochii scumpe şi i-a lăsat pe toţi cu gura căscată. Tot el s-a ocupat şi de promovarea evenimentului pe Twitter.

sotii_de_plastic.jpg

intalnirea din texas a sotiilor din plastic
Păpuşile sexuale au pozat în ipostaze sexy, pe canapea

Ce păpuşi s-au înscris în concursul de Miss?

Teoretic, orice posesor de păpuşă îşi putea înscrie partenera dacă avea la ea rochie de seară, lenjerie intimă, peruci şi costum de baie. Păpuşile au fost montate pe un suport de susţinere pentru a sta sta în picioare pe durata jurizării. La proba de lenjerie intimă au pozat tolănite pe canapea, iar costumele de baie au fost prezentate de pe fotolii şi şezlonguri. Majoritatea păpuşilor au fost create de compania americană Real Dolls şi costau între 5.000 de dolari şi 200.000 de dolari.

Următoarea petrecere a păpuşilor va avea loc într-un garaj cu maşini de lux

Unul dintre participanţii de la eveniment, care foloseşte pseudonimul Mahtek a scris pe forumul participanţilor că intenţionează să organizeze următoarea reuniune la un showroom auto. El vrea să îi provoace pe iubitorii de gonflabile să-şi deghizeze partenerele în personaje de filme precum Lara Croft, sau vedete de la Hollywood precum Lindsay Lohan sau Scarlett Johansson. “Lumea a crezut că facem o orgie cu păpuşi din silicon. S-au înşelat amarnic. A fost o întâlnire decentă: fiecare a pus mâna pe ce a vrut, s-a jucat cu jucăria altuia, dar nu a întrecut măsura”, a declarat pentru Daily Star, Mahtek, de 55 de ani, care este necăsătorit şi are o colecţie impresionantă de cinci păpuşi hi-tech.

Citeşte şi:

Au plecat în concediu cu soţiile de plastic. 65 de bărbaţi şi-au luat păpuşile sexuale şi au închiriat un hotel

Pleacă în concediu cu soţiile din plastic

sotie_de_plastic_texas.jpg

intalnirea sotiilor de plastic din texas
Soţiile de plastic au participat la un concurs de frumuseţe pentru a o alege pe "femeia perfectă"

Femeia perfectă nu există decât în varianta din plastic

Mahtek, din Dallas, Texas, şi-a cumpărat prima păpuşă din plastic în 2004, după ce tentativa de a se cupla cu o femeie a eşuat lamentabil. “Sunt singur, am acasă şapte păpuşi dintre care cinci sunt hi-tech şi aştept să îmi mai fie livrată încă una. Lucrez în industria farmaceutică şi sunt de profesie chimist. Sunt unul dintre organizatorii reuniunii iubitorilor de păpuşi pentru că sunt unul dintre cei mai vechi utilizatori şi practicanţi ai sexului cibernetic”, a explicat Mahtek, în vârstă de 55 de ani. În timpul concediului de trei zile din Texas, participanţii au pipăit sânii, formele, au verificat textura perucilor şi a pielii tuturor păpuşilor prezentate. Şi la finalul zilei s-au retras cu partenerele lor în camera de hotel.

sotii_de_plastic_tinute.jpg

intalnirea sotiilor de plastic dintr-un hotel din texas
Nevestele din silicon au purtat mai multe ţinute la concursul de Miss spre deliciul juriului

Schimb de experienţe între utilizatorii de păpuşi

Astfel de întâlniri între utilizatorii de păpuşi sexuale au loc cu un singur scop: schimbul de experienţă. “La aceste întâlniri aflăm despre noile modele, de noile opţiuni de care putem beneficia din industria de profil (unghii, păr, ochi, texturi de piele, lubrifianţi, dispozitive de masaj sau configurări speciale pentru IA – Inteligenţa Artificială)”, a declrata Cinnamon Lover, de 49 de ani, un alt utilizator de gonflabile prezent la eveniment. Acesta din urmă nu foloseşte o păpuşă din silicon decât de 24 de luni şi este un devoltator de software din San Antonio, Texas, care e convins că “ sexul viitorului va fiu cibernetic”. Cinnamon Lover este însurat, dar soţia lui a intrat la menopauză şi nu au mai făcut sex de patru ani. Păpuşa pe care şi-a luat-o seamănă cu nevasta reală, pe vremea când avea 20 de ani. De aceea bărbatul de 49 de ani nu le-a permis celorlalţi veniţi la petrecerea păpuşilor să îi pipăie “jucăria”.

Loading...
 
 

Citește și

  • Cea mai tare firmă de papuşi gonflabile, Pipedream Products, a creat o nouă copie de cauciuc după chipul şi asemănarea lui Lady GaGa.

  • Din plastic e fantastic, zice cântecul. Şi, mai nou, e perfect legal! De curând, britanicii se bucură de serviciile sexuale ale unor roboţele sexy importate din SUA, Japonia şi Brazilia. O oră aici costă 50 de lire şi include şi o băutură din partea casei.