Au plecat în concediu cu soţiile de plastic. 65 de bărbaţi şi-au luat păpuşile sexuale şi au închiriat un hotel

barbat care face sex cu o papusa sexuala.jpg

papusile sexuale sotiile perfecte pe care 65 de barbati le duc în concediu
Cele mai sexy păpuşi pentru adulţi, duse într-o vacanţă romantică de parteneri
foto: Profimedia

Nebunie totală! 65 de americani cu vârste cuprinse între 40 şi 70 de ani şi-au luat soţiile din plastic şi au plecat în concediu. Ei au închiriat 15 camere la un hotel de fiţă, din Austin, Texas şi organizează cea mai mare reuniune a „nevestelor de silicon” din lume. Păpuşile vor avea la dispoziţie nu mai puţin de trei zile pentru a se „cunoaşte mai bine”.

Asta chiar că le întrece pe toate! 65 de americani de toate vârstele şi-au luat soţiile din plastic şi au plecat în concediu în Austin, Texas. Ei au închiriat 15 camere pentru a organiza cea mai mare convenţie a iubitorilor de păpuşi sexuale din lume. Rezervările sunt făcute în camere duble sau apartamente cu patru camere, în care vor sta câte un om şi o păpuşă, iar angajaţii hotelului au fost instruiţi să discute cu jucăriile sexuale ca şi cum ar fi oameni vii. Ideea de a organiza o „întâlnire a nevestelor de plastic” i-a aparţinut lui Brick Dollbanger, un american de 60 de ani care foloseşte păpuşi sexuale de mai bine de 10 ani.

papusi_sexuale_in_concediu_cu_sotii_lor_in_austin_texas_1.jpg

cele mai noi modele de papusi sexuale scoase in lume de partanerii indragostiti de ele
Cele mai sexy modele de păpuşi din silicon au fost duse la convenţia din Texas pentru a schimba impresii

65 de bărbaţi au închiriat un hotel pentru nevestele de silicon

„Cum ne-am organizat? Foarte simplu, o gaşcă de 65 de bărbaţi au stabilit pe Internet să se strângă în acelaşi hotel din California şi să facă rezervări cu mic dejun inclus. În închiriat întreg localul  pentru că nu vrem să fim deranjaţi. O să organizăm un bal pentru a ne cunoaşte bpăpuşile unii altora, pentru a defila cu păpuşile în diferite ţinute sexy şi pentru a ne machia „partenerele” în cele mai provocatoare moduri cu putinţă”, a explicat pentru „Daily Star”, bărbatul poreclit Dollbanger, care este un bărbat divorţat, tată a doi copii majori.

„Nu suntem nişte maniaci sexuali, chiar dacă iubim păpuşi din plastic”

La evenimentul neobişnuit vor fi prezenţi şi fotografi specializaţi în pictoriale pentru industria modei. „Nu suntem nişte maniaci sexuali. Ne reunim pentru că avem lucruri şi pasiuni în comun. Nu este nimic sexual în această întâlnire şi nu are loc nici o orgie cu păpuşi”, a punctat bărbatul. De altfel, ei au ales statul Texas tocmai pentru că este unul dintre cele mai conservatoare state americane.

Citeşte şi:

A inventat păpuşa sexuală perfectă

Gabriel, păpușa gonflabilă masculină, te urcă pe culmile plăcerii. Ce dotări deține

papusi_sexuale_in_concediu_cu_sotii_lor_in_austin_texas_4.jpg

cele mai noi modele de papusi sexuale lumidolls scoase la rampă la convenţia din austin texas
Modelele de păpuşi sexuale Akira, preferatele celor 65 de bărbaţi care le folosesc de ani buni

«Sunt primul care a făcut sex cu roboţica sexuală»

Brick Dollbanger, în vârstă de 60 de ani, este primul dintre cei 65 de bărbaţi care a făcut sex cu Harmony 2.1, prima păpuşă sexuală robotizată din lume. El a fost chemat la sediul companiei Realbotix din Los Angeles şi a avut parte de o noapte incendiară în prezenţa roboţelei înzestrate cu Inteligenţă Artificială. “Sunt primul care a făcut sex cu o roboţică sexuală. Ceilalţi participanţi la convenţie vor veni cu păpuşi normale din silicon. Eu mă gândesc serios să o aduc pe Harmony”, a spus Dollbanger. Majoritatea celor prezenţi au “neveste” produse de compania Lumidolls.

Cât costă o păpuşă sexuală din plastic?

Păpuşile sxexuale produse de Lumidolls sau de alte companii care provin din China au preţuri cuprinse între 2.500 de dolari şi 8.000 de dolari. Clienţii îşi pot configura păpuşa cu trei seturi diferite de ochi, unghii noi, organe sexuale care se auto-igienizează şi se lubrifiază singure. Roboţii sexuali produşi de compania americană Reabotix sunt controlaţi cu ajutorul unui computer dotat cu Inteligenţă Artificială. Se pot conecta la telefonul mobil al utilizatorului, îi învaţă obiceiurile şi sunt capabili să susţină un dialog cu utilizatorul. Spre exemplu, Harmony 5.0 este un robot sexual care poate simula nu mai puţin de 7 tipuri de orgasm în funcţie de “starea de spirit” şi de gradul de implicare ale utilizatorului.

Loading...
 
 

Citește și

  • Pamela Anderson, 44 de ani, şi-a dat acceptul pentru o sumă secretă, să “boteze” o păpuşă gonflabilă.

  • Romanul "Nişte răspunsuri", semnat Mihaela Rădulescu, naşte puternice controverse. Cum a împletit realitatea cu ficţiunea, iată că vedeta se joacă rău de tot cu imaginaţia cititorilor, mai ales în povestirile amoroase, în care descrie experienţele cu vibratorul.