Lapte, femei dezbrăcate și păpuși gonflabile – ăsta e cel mai bizar festival de sex!

festivalul_sexului_china.jpg

festivalul sexului china
Gaungzhou Sex Culture Festival este unul dintre cele mai bizare festivaluri ale sexului din lume
foto: Twitter

Anual, chinezii se strâng ca la pâinea caldă să participe la unul dintre cele mai bizare festivaluri de sex din lume. Evenimentul se numește Guangzhou Sex Culture Festival, are loc în Guangzhou, iar anul acesta a ajuns la cea de-a 18-a ediție.

„Exponatele” de la festival sunt fie vii, fie din plastic. Femei tinere îmbrăcate în ținute sumare defilează în cadrul expoziției, însă piața pentru păpuși gonflabile este în creștere în China, potrivit The Sun. Unele „exemplare” cu dimensiuni reale ajung să se vândă pe mii de lire.

Unul dintre cele mai neobișnuite fetișuri practicate în cadrul evenimentului nu implică nicio jucărie sexuală, ci, surprinzător, un aliment. Bărbați din toate colțurile țării vin special pentru a avea ocazia să bea lapte direct din gurile animatoarelor pe jumătate dezbrăcate.

Până și mâncarea e tematică la Guangzhou Sex Culture Festival. Participanții se pot delecta cu torturi în formă de organe genitale, și pot savura băuturi din recipiente decorate cu modele sexy.

Iar pentru că suntem în secolul tehnologiei, organizatorii pun la dispoziție căști de realitate virtuală, prin care doritorii pot vizualiza imagini provocatoare. În plus, mai marii industriei sexuale din China invită participanții să combine senzațiile vizuale cu cele tactile, oferite de păpușile sexuale.

Loading...

Citește și