Incredibil! Bărbatul ăsta din Uganda are 176 de copii cu 13 neveste şi zece amante

tatal_cu_176_de_copii_si_13_neveste.jpg

mutone uganda 176 de copii 13 neveste
Mutone este supranumit "Armăsarul Africii", iar până la finalul anului va avea în ogradă 182 de copii

Mustafa Magambo Mutone, în vârstă de 66 de ani, este cel mai productiv tată din Africa. Bărbatul are o familie alcătuită din 176 de copii, 13 soţii şi nu mai puţin de zece amante. Cel mai mare copil are 49 de ani, iar cel mai mic merge la creşă. Din luna august a anului 2017, bărbatul imploză guvernul din Uganda să îi acorde un ajutor social pentru a-şi putea întreţine familia numeroasă pentru că nu mai are posibilităţi.

Bărbatul de 66 de ani din Uganda care are 176 de moştenitori au fost poreclit de presa locală „Armăsarul Africii”. Mustafa Magambo Mutone este incredibil. În ograda lui este o hărmălaie de nedescris pentru că trăiesc 176 de copii şi 90 de nepoţi. De gaşca imensă de plozi au grijă cele 13 neveste, 10 amante şi soţiile copiilor mai mari. „Am încercat să mă descurs pe cont propriu şi să îmi hrănesc familia, dar îmi este imposibil”, a declarat Mustafa Magambo Mutone.

Ugandezul cu 176 de copii, 13 neveste şi 10 iubite vrea ajutor de la stat

Încă din vara lui 2017, Mustafa Magambo Mutone face eforturi supraomeneşti de a convinge guvernul să îi acorde un ajutor social pentru a-şi întreţine familia. „Cer guvernului să îi sponsorizeze măcar pe 30 dintre copiii mei aflaţi în diferite şcoli şi instituţii sociale”, a declarat Mutone, care se recomandă ca fiind om de afaceri cu sediul în Kyaterekera, din districtul Kagadi. El are peste 40 de copii în ciclul primar şi vrea să îşi deschidă propria instituţie de învăţământ, în cadrul căreia să funcţioneze o creşă şi o şcoală primară.

S-a însurat la vârsta de 16 ani

Mutone are o firmă de comerţ cu diferite produse şi ocupă funcţia de primar al satului Kyaterekera A. Face parte din tribul Mubwisi şi s-a născut la 1 ianuarie 1952. Mutone se mândreşte cu 10 dintre copiii lui pe care i-a trimis la universităţile Makerere, Mbarara şi Kyambogo. El recunoaşte că diferiţi sponsori au fost cei care au finanţat bursele de studiu ale acestora. Până la finele anului Mutone va fi fericitul tată a 182 de copii. Şi asta pentru că şase dintre nevestele lui sunt gravide. Mutone s-a căsătorit pentru prima oară în 1968, când avea doar 16 ani.

Citeşte şi:

Ea este «fabrica de copii»: a născut de 44 de ori până la vârsta de 41 de ani

Drama femeii care poate muri dacă nu procreează! La 38 de ani, are deja 38 de copii

Care este secretul potenţei lui miraculoase?

Mustafa Magambo Mutone a văzut lumina zilei în Kiryabwenju, care aparţinea de consiliul local Muhorro, din districtul Kagadi. De mic i-au plăcut femeile şi nu a căzut în alte patimi, precum ceilalţi bărbaţi din trib. „Mi-aş mai putea lua încă vreo 8-9 noi neveste pentru că sunt în putere. Nu beau alcool, nu fumez şi nu mănânc deloc zahăr”, a explicat „Armăsarul Africii”. Mutone mănâncă marfa pe care o vinde: fasole, ovăz şi cafea. Câteva din soţiile lui sunt asistente medicale la spitalele Mulago şi Mbarara şi respectiv într-un spital din Rwanda.

Cea mai tânără soţie are 25 de ani, cea mai bătrână, dublu

„Două din soţiile care mi-au făcut gemeni muncesc în Kampala şi Isingiro şi lucrează ca femei de serviciu, iar alte două ca asistente medicale. Cea mai tânără soţie a mea are 25 de ani, iar cea mai bătrână 50. Am mai avut 10 iubite care au rămas gravide în acelaşi an şi care mi-au lăsat copiii. Prima mea soţie nu mai stă cu noi”, a explicat bărbatul. Cel mai mare copil al lui are 49 de ani, iar cei mai mici au 4 ani şi sunt gemeni. Mutone este o vedetă pe continentul african pentru că are soţii din Republica Democrată Congo, Rwanda şi Burundi. Datorită lor ugandezul are drept de liberă trecere la graniţă.

Loading...

Citește și