Cum aleg bradul artificial de Crăciun, în acest an?

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Cumpărarea unui brad artificial de Crăciun reprezintă o alternativă din ce în ce mai populară la bradul natural. Totuși, pentru că rezultatul final să fie unul pe măsură, acesta trebuie să arate grozav, adică să aibă detalii care ne trimit instant cu gândul la frumusețea maiestoasă a pădurilor de munte.

De regulă, când se alege un brad artificial, el trebuie analizat în cele mai mici detalii. În primul rând, trebuie să aibă dimensiunile adecvate pentru a se potrivi în locul din casă. Ulterior, trebuie avută în vedere stabilitatea, fiabilitatea, calitatea materialelor și așa mai departe.

În 2020, putem găsi modele de brad Crăciun care arată impresionant, uneori chiar mai spectaculos decât cele naturale. În acest an, oferta de brazi artificiali este și mai atractivă folosind cuponul de reducere în valoare de 50 RON, care are codul "CADOU50", care este valabil doar la comenzile de minim 600 RON.

Unii brazi artificiali sunt gata împodobiți cu ornamente, globuri, ghirlande și au instalații de nouă generație: LED-urile agățate de ramuri sunt distanțate uniform și au o strălucire caldă optimă. În cazul brazilor simpli, se va alege și o instalație cu becuri cu LED care să fie cât mai eficientă din punct de vedere energetic. Instalația trebuie să fie de calitate, pentru ca becurile să nu se ardă rapid. Pot fi instalații cu leduri transparente, cu leduri în diferite culori o combinație între acestea.

Alegerea brazilor se face și în funcție de aspect, se analizează forma acelor; unele dintre ele sunt plasate la suprafață și au un aspect realist ca la bradul natural, iar altele clasice pot fi din PVC și sunt plasate astfel pe ramuri încât să confere mai mult volum acestora.

Un alt lucru important în alegerea bradului artificial de Crăciun este și calitatea acestuia. Bradul trebuie să aibă vârful robust pentru ca el să susțină perfect steaua sau alt ornament folosit.  

Instalarea brazilor artificiali este ușoară și se face rapid. Brațele articulate se pliază și pot fi răsfirate în formă de evantai la instalare, pentru a crea aspectul de ramură stufoasă.

Brazii artificiali de Crăciun se sortează și după înălțime și după formă. Regula este ca bradul artificial să aibă o înălțime mai mică cu cel puțin 15 cm decât a tavanului. Dacă se va monta și o stea în vârful bradului, atunci acesta ar trebui să fie cam cu 40 cm mai mic decât înălțimea camerei. Desigur, înălțimea bradului va fi calculată ținând cont și de dimensiunea suportului metalic.

Brazii se aleg și în funcție de forma lor; pot fi brazi artificiali de Crăciun mari, brazi artificiali subțiri, brazi artificiali voluminoși, brazi artificiali în ghiveci.

Brazii artificiali pot avea coroana prevăzută cu multe conuri pe ramurile lungi și frumos create de acele distribuite uniform. Aspectul lor este foarte natural, pentru că acele sunt într-o nuanță de verde închis, imită perfect forma și culoarea acelor de brazi naturali de la munte. Profilul lor este robust și voluminos, perfect pentru agățarea multor ornamente de Crăciun. 

În acest an sunt în trend brazii artificiali de Crăciun înalți, de 180 cm și 210 cm și care sunt verzi sau par a fi presărați cu fugi de zăpadă. Pentru spații mai înguste sunt indicați brazii artificiali subțiri, care pot avea și ei înălțimi diferite. Și aceștia, pentru că sunt de calitate, au acele foarte frumoase, verzi, care imită aspectul special al brazilor adevărați.

Bradul artificial de Crăciun poate fi și un cadou deosebit de sărbători, mai ales pentru familiile care își doresc un brad ce poate oferi casei un farmec special. Forma conică, structura robustă și aspectul bogat asemănător unui brad natural va face din acest produs un cadou ideal pentru Sărbătoarea de Crăciun. Prețurile variază în funcție de complexitatea fiecărui model de brad, dar în această perioadă sunt foarte avantajoase.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul