Cum se împodobeşte perfect bradul de Crăciun

Citeste tot despre: 

Sărbătorile se apropie şi ne pregătim să împodobim bradul de Crăciun! Cu această ocazie, experţii britanici prezintă sfaturi care ne ajută să-l împodobim cât mai frumos. În primul rând ei ne recomandă să cumpărăm seturi de 5 globuri sau 5 ornamente la fel, să poziţionăm decoraţiunile în zig-zag şi să aşezăm luminiţele în jurul trunchiului.

Iată sfaturile experţilor, în detaliu:

Aveţi grijă la început să pregătiţi piciorul bradului. Acesta trebuie instalat întotdeauana pe o foaie de hârtie pentru ca să protejaţi podeaua de apă şi acele de brad care cad. Puneţi apă în picior, dacă este prevăzut un locaş în acest scop. Dacă nu, înfăşuraţi cu vată udă tulpina tăiată de la bază.

Puneţi mai întâi instalaţiile electrice, având grijă ca luminiţele să fie înfăşurate aproape de tulpină. Acest lucru ajută la o mai bună iluminare a globurilor.

Nu se pun mai puţin de 100 de luminiţe în întreg bradul. Brazii înalţi de peste 2 metri ar trebui să aibă circa 640 de luminiţe care să se aprindă în cascadă. 

Ordinea e cheia! De sus în jos se pun câte 6, 8 şi apoi numai câte 12 globuri sub formă de cerc. Aveţi grijă ca cele identice să se succeadă în zig zag de sus în jos. La sfârşit se pun ornamentele la care ţineţi cel mai mult acolo unde vreţi să le vedeţi mai bine.

Cel mai important lucru este la acest Crăciun culoarea, conform ultimelor tendinţe din modă. Se poartă ornamentele în culorile curcubeului, roşu, oranj, galben, verde, albastru, indigo şi violet.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1