Vrei să excelezi în dormitor? Renunţarea la alcool şi fumat sunt primii paşi ce trebuie făcuţi

miz.jpg

Vrei să excelezi în dormitor
Alcoolul afectează abilitatea bărbatului de a avea sau a menține o erecție
foto: 123RF

Bărbaţilor le place sexul şi ar vrea ca partidele de amor să fie cât mai lungi şi cât mai intense. Din păcate, uneori, simt că nu mai dau randament atunci când sunt cu iubita în pat şi nu ştiu care este motivul. Pentru a-şi îmbunătăţii performanţa sexuală, specialiştii le recomandă bărbaţilor să renunţe la obiceiurile proaste.

Aşa zisele obiceiuri care te destind (fumatul, alcoolul, consumul de zahăr), sunt de fapt acelea care îţi afectează în mod direct performanţa sexuală. În timp ce studiile spun că puţin vin roşu îţi poate îmbunătăţi circulaţia, prea multă tărie poate avea efecte adverse serioase.

 Alcoolul afectează abilitatea bărbatului de a avea sau a menține o erecție. Acest lucru se întâmplă deoarece alcoolul nu lasă vasele de sânge din interiorul penisului să se închidă și astfel acesta nu va rămâne erect. Consumul excesiv de alcool afectează vasele de sânge, creând astfel probleme de ordin cardiac dar și în viața sexuală. Totodată, alcoolul are și un efect asupra psihicului, care nu ar trebui subestimat. Barbații se simt de obicei foarte vinovați dacă nu își ating performanțele dorite în pat.

Renunţarea la alcool şi fumat sunt primii paşi ce trebuie făcuţi atunci când vrei să îţi îmbunătăţeşti circulaţia sanguină. Dacă reuşeşti să înlocuieşti obiceiurile proaste cu unele sănătoase ( alimentaţie echilibrată şi exerciţii fizice) vei fi cu un pas mai aproape de îmbunătăţirea performanţei sexuale.

Loading...
 
 

Citește și

 • Iată cum poţi depăşi sentimentul de nesiguranţă atunci când te gândeşti la o relaţie serioasă

  Să te îndrăgostești de un bărbat este destul de ușor, nu trebuie să depui un efort special, ci pur și simplu petreci timp alături de el și sentimentele apar. Lucrurile se schimbă însă dacă începi să te gândești la un viitor și la o relație serioasă cu această persoană, deoarece pot apărea tot felul de nesiguranțe.

 • Problema sexuală avectează viaţa intimă simptomele?

  Problemele de ordin sexual sunt numite în limbaj medical disfuncții sexuale. O problemă sexuală apare în momentul în care simţi că partidele de sex nu te mai satisfac ca înainte şi începi să îţi pierzi interesul pentru plăcerea în doi. Începi să suferi de o disfuncţie sexuală atunci când nu te exciţi, penetrarea şi actul sexual sunt dureroase sau nu poţi să ai orgasm.

 • Greşeala considerată nocivă pentru relaţia ta

  Chiar dacă persoana de lângă tine este tot ce ţi-ai dorit vreodată, este posibil să faci greşeli, fără să îţi dai seama, care îţi pot deteriora relaţia. Află, în articolul de mai jos, greşeala pe care o poţi face faţă de de iubitul tău şi care, în timp, îţi poate zdruncina povestea de iubire.

 • Secretul preludiu ideal constă

  Preludiul este unul dintre cele mai importante etape a actului sexual, peste care nu trebuie să sari. Iar secretul unui preludiu ideal constă în a vorbi deschis cu partenerul, despre ce înţelege fiecare prin preludiu, ce aşteptări are şi ce l-ar ajuta să se simtă cu adevărat satisfăcut. Cunoscând dorinţele şi nevoile intime ale celuilalt, ajungi să preţuieşti preludiul.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1