Vacanță pe Insula Sexului! Iată cât costă o escapadă de patru zile

insula_sexului.jpg

insula sexului
100 de fete participă la petrecerea prelungită de pe Insula Sexului
Foto: Facebook

Cei dornici de nopți pasionale într-un loc exclusivist numit Insula Sexului trebuie să scoată din buzunar o sumă considerabilă. Relații intime fără obligații într-un resort luxos din Las Vegas și 100 de escorte dintre care bărbații pot alege câte două în fiecare zi sunt “ingredientele” care le fac nopțile mai lungi doritorilor de senzații diferite.

6000 de dolari trebuie să dea oricine vrea să ia parte la orgia ce a avut loc până acum pe o insulă în apropiere de coasta Venezuelei. Acesta este primul an în care destinația de “vacanță sexuală” s-a schimbat, Nevada fiind singurul stat din SUA care acceptă un oarecare nivel de prostituție legală.

sex_island.jpg

insula sexului
Fetele îmbie doritorii să participe la evenimentul anual
Foto: Facebook

 

Femei pe jumătate dezbrăcate care au ca unic scop satisfacerea oricăror capricii, după cum spun organizatorii, sunt principalele atracții ale celor patru zile caniculare din deșertul american (2-5 august). Nu lipsesc nici „un tur sexual cu elicopterul”, călărie și curse cu ATV-uri în compania fetelor sexy, plus băutură nelimitată.

insula_sexului_1.jpg

insula sexului
Foto: Facebook

 

“Misiunea fetelor noastre este să te facă să te simți ca un rege. Dacă ai vreo fantezie specifică, spune-le, iar ele o vor transforma în realitate. Bucură-te de minunatele priveliști în compania tinerelor. Există 50 de bilete pentru 50 de oaspeți. Fiecare bilet include compania a două fete frumoase în fiecare zi, pentru partide nelimitate de sex”, se arată în descrierea evenimentului, conform The Sun

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1