Se spune că gusturile nu se discută. Calităţi pe care unii bărbaţi le preţuiesc la o femeie

imd.jpg

Se spune că gusturile nu se discută
Bărbaţii preferă femeile care nu îi cicălesc şi nu îi împing de la spate
foto: 123RF

Poate fi o misiune dificilă să conturezi portretul femeii perfecte, însă cele care își doresc cu adevărat să atingă perfecțiunea în toate formele ei ar trebui să acorde atenţie câtorva particularități! Studiile arată că bărbaţii preţuiesc o mulţime de calităţi mult mai profunde decât aspectul fizic. Una dintre cele mai apreciate calităţi este calmul.

O femeie care ştie să rămână calmă într-o situaţie de criză, care este dispusă să discute în loc să facă o criză de nervi ori o scenă de gelozie are mai multe şanse de a păstra un bărbat lângă ea decât una foarte frumoasă care se apucă să spargă totul prin casă când este nemulţumită de ceva.

Mână-n mână cu calmul este răbdarea. Bărbaţii preferă femeile care nu îi cicălesc şi nu îi împing de la spate. Un bărbat nu are nevoie de o femeie care să-l bată la cap să promoveze în carieră de exemplu, preferând în schimb una care este capabilă să-i asigure sprijin şi încurajare în atingerea acestui scop.

Un alt lucru pe care îl detestă bărbaţul este să fie criticat în faţa altora. Cu atât mai puţin este dispus să tolereze să fie ridiculizat când se află în compania prietenilor buni, chiar dacă femeia respectivă doar glumeşte ori se preface că glumeşte.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1