Oferă-i jumătăţii tale o seară specială de Crăciun. Iată câteva sugestii de poziţii sexuale pe care să le puneţi în practică

craciun.jpg

Oferă-i jumătăţii tale o seară specială de Crăciun
Oferă-i jumătăţii tale o seară de Crăciun specială
foto: 123RF

Scurta vacanţă de Crăciun nu este doar pentru a savura bucate alese specifice sărbătorilor, ci şi o perioadă în care activitatea din dormitor devine mai intensă. Dacă nu ai reuşit să îi cumperi iubitului sau iubitei un cadou de Crăciun, nu te panica, avem soluţia: oferă-i jumătăţii tale o noapte sau mai multe de neuitat! Cu siguranţă va fi un cadou de nerefuzat! Iată câteva sugestii de poziţii sexuale pe care să le puneţi în practică în cele câteva zile libere de Crăciun!

Misionarului

Această poziţie nu mai are nevoie de vreo descriere. Este foarte des pusă în practică de către cupluri, căci e, într-adevăr, foarte stimulantă şi excitantă. O recomand celor îndrăgostiţi, în seara de Crăciun, fiindcă este una dintre cele mai romantice poziţii sexuale.

Lotus încrucişat

O poziţie plină de pasiune, perfectă pentru ca ambii parteneri să-şi demonstreze iubirea ce şi-o poartă. Această poziţie sexuală îi va pregăti pe cei doi parteneri pentru o partidă de amor explozivă.

Corp la Corp

Este una dintre cele mai simple poziţii sexuale în care bărbatul poate sta cu picioarele întinse, strânse sub el sau turceşte. Îi poate dirija partenerei mişcările cu ajutorul mâinilor pe care şi le sprijină pe şoldurile sau fesele ei.

Scăunelul

În această poziţie, pe lângă penetrarea pe la spate, bărbatul trebuie să stimuleze şi clitorisul partenerei folosind o mână. Cu cealaltă o ţine de şold şi îi dirijează mişcările. Important e ca femeia să se mişte ca şi cum s-ar aşeza şi s-ar ridica de pe un scaun. Scăunelul este una dintre cele mai simple poziţii sexuale pe care le puteţi pune în practică în seara de Crăciun.

Femeia deasupra

Este una dintre poziţiile ideale pentru seara de Crăciun. Această ipostază este foarte erotică și deseori pusă în practică în timpul partidelor de sex, deoarece este foarte stimulantă . Cu atât mai mult, în această poziție, femeia poate să ajungă mult mai repede la orgasm.

Folosiţi jucării

Mă referim, desigur, la jucăriile sexuale, care nu trebuie să lipsească din peisajul de sărbătoare. Poziţia 69 este ideală pentru a testa puterile nebănuite ale acestor dispozitive de produs plăceri. Folosiţi un stimulator pentru clitoris şi un inel pentru penis. Cu siguranţă, vă vor aduce pe culmile plăcerii!

 

Loading...
 
 

Citește și

 • Unele persoane sunt mai „ademenitoare” decât altele

  Atracția instantanee, dragostea la prima vedere, puterea mirosurilor, atracția contrariilor, toate acestea fac parte din așa numitul sex-appeal. Sex-appealul fulgerător și felul în care stabilim o legătură cu altă persoană sunt cauzate de factori fizici și psihologici asupra cărora avem prea puțin control, dacă nu chiar deloc.

 • Multi parinti se tem sa vorbeasca cu ai lor copii despre sex

  Părinţii ar trebui să fie primii şi principalii educatori sexuali ai copiilor lor. Este important ca ei să furnizeze informaţii complete referitoare la educaţia şi sănătatea sexuală. Atunci când părinţii evită să vorbească cu copiii despre sexualitate le transmit mesajul că acest subiect este unul tabu.

 • Ce înseamnă refacerea şi îmbunătăţirea unei relaţii

  Când neînțelegerile sau nemulțumirile din cuplu sunt supuse interpretărilor rigide în termeni de „corect” sau „greșit” și urmează o discuție care pare interminabilă cu argumente logice despre cine are dreptate, atunci avem o problemă în cuplu. Iar dacă, la refacerea relaţiei, vei adopta poziţia celui care are întotdeauna dreptate, dar care îi face onoarea celuilalt de a trece peste acest lucru, atunci şansele ca situaţia să se îmbunătăţească se micşorează.

 • Care sunt de obicei semnele unei relații de cuplu toxice

  Oamenii nu sunt perfecţi deci nici relaţiile pe care le au nu pot fi perfecte. Însă atunci când părţile negative le depăşesc pe cele pozitive ajungem să ne punem întrebarea: „Sunt cumva într-o relaţie toxică?”. Iată câteva indicii care vă vor arăta dacă relaţia pe care o aveţi este nocivă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1