Îţi poţi găsi partener de sex în câteva minute, prin telefon

cuplu_femeie_barbat_dragoste_sex_11-29-2008_8-50-12_pm.jpg

Partenerul ocazional de sex e la un click distanţă
Partenerul ocazional de sex e la un click distanţă
Citeste tot despre: 

În societatea modernă, inclusiv iubitul sau partenerul de sex ni-l căutăm în mediul virtual. E mai simplu, mai comod şi mai rapid. Din acest motiv, azi s-a lansat prima aplicaţie de dating pentru swingeri şi sex ocazional. Iată cum funcţionează.

Apetitul pentru sex peste medie, pofta de viaţă, mintea deschisă şi comunicarea prietenoasă, fără perdea, acestea sunt calităţile pe care trebuie să le îndeplinească cei care îşi descarcă aplicaţia AttractionClub App. Crearea unui profil  durează câteva secunde, iar utilizatorii, fie ei cupluri sau persoane singure, profită de” Sex Radarul” de pe aplicație care le indică cine e cel mai aproape și gata de “acțiune”.

Dacă pe alte aplicaţii de întâlniri discuţiile se prelungesc la infinit și încep cu mesaje timide, de genul:

 “Ce ochi frumoşi ai”, pe noua aplicație agăţatul începe în forţă cu abordări directe ca: “Soţia mea vrea dubla penetrare cu tine, iar eu 69 cu partenera ta superbă”, “mi-ar place să fac sex cu tine si să-ți provoc orgasme multiple...” sau “te-aș gusta peste tot, trebuie doar să mă lași”.

2_attractionclub_app_web.jpg

Cu ajutorul aplicaţiei, faci economie de timp în găsirea unui partener pentru sex ocazional şi dai de oameni care caută exact acelaşi lucru ca tine.
Cu ajutorul aplicaţiei, faci economie de timp în găsirea unui partener pentru sex ocazional şi dai de oameni care caută exact acelaşi lucru ca tine.

Meniul  aplicației android este foarte ușor de folosit și are 3 funcții care țin utilizatorii într-o excitație permanentă: Sexy Chat, Prieteni Hot și Tentații Online. Aici selecția partenerilor se face după o compatibilitate carnală veritabilă, pentru că utilizatorii arată cam tot, fără haine, în zecile de fotografii intime adăugate în galeriile personale. Iar în discuţii sparg gheaţa uşor şi trec direct la subiect cu ajutorul stickerelor inedite ale aplicaţiei. “I love blow job”, “ I am a perverse”, “I love doggy style”, sunt numai câteva dintre sticker-ele Hard cu care se încing discuţiile.  Din aplicaţie, un cuplu îşi poate găsi în câteva minute un alt cuplu compatibil pentru sex şi distracţie, la fel cum un bărbat singur își poate găsi o parteneră de distracție prin câteva gesturi şi selecţii de poze. Completarea profilului se face uşor, prin numai câţiva paşi, iar alegerea potenţialilor parteneri este incitantă şi distractivă. Abordarea celorlalţi se face fără stres şi grija unui eventual refuz, având în vedere că toţi ştiu pentru ce au venit acolo şi caută acelaşi lucru.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1