Iată în ce constă succesul unei prietenii cu sexul opus

im.jpg

Iată în ce constă succesul unei prietenii cu sexul opus
Cheia succesului unei prietenii cu sexul opus constă în interese comune, motivaţii asemănătoare şi sinceritate cu privire la scop
foto: 123RF

În funcţie de concepţia fiecăruia despre relaţii premise sau dorite cu sexul opus, unele persoane consideră că atracţia sexuală nu poate fi eliminată din relaţia dintre femei şi bărbaţi şi, evident, că acolo unde ea există, relaţiile de prietenie devin mai dificile, dacă nu chiar imposibile.

Pentru o relaţie de prietenie sănătoasă cu sexul opus, comunicarea şi limitele sunt esenţiale, Este important ca ambii să aibă motivaţii comune şi să nu existe scopuri ascunse. Dacă unul dintre ei are interese sexuale sau romantice de la prietenul său, acest lucru poate încălca limitele celuilalt, care se va simţi neînţeles, agresat.

Cheia succesului unei prietenii cu sexul opus constă în interese comune, motivaţii asemănătoare şi sinceritate cu privire la scop. Studiile întreprinse în acest domeniu arată că, de cele mai multe ori, bărbaţii sunt mai predispuşi decât femeile la a interpreta gesturile şi vorbele prietenelor lor ca având conotaţii sexuale, fapt care le determină pe acestea să se simtă hărţuite sau în nesiguranţă.

De asemenea, se pare că femeile, mai mult decât bărbaţii, au tendinţa de a trece cu vederea sau chiar de a nu observa deloc interesul sexual al prietenilor bărbaţi. Tocmai de aceea, sinceritatea şi deschiderea sunt extrem de importante în iniţierea unei relaţii de prietenie. În momentul în care oricare dintre cei doi îl percepe pe celălalt ca fiind nesincer, cu o agendă ascunsă, relaţia de prietenie este ameninţată.

 

Loading...

Citește și

 • Curioasă în legătură cu sexul anal

  Poate părea tabu, dar în spatele uşilor închise, foarte multe persoane au încercat cel puţin o dată sexul anal. Înainte de a face sex anal, trebuie să ai în vedere câteva lucruri esenţiale.

 • Chiar dacă relaţia nu a mers nu trebuie să vă lăsaţi consumate de regret

  Să renunţăm la o relaţie nu este uşor, în special dacă încă avem sentimente, dar cum lucrurile nu pot fi schimbate, cel mai bine este să acceptăm realitatea şi să trecem peste momentul dificil. Iar experienţa ne învaţă că acest lucru nu este imposibil.

 • De ce nu au femeile chef de sex

  Dorinţa, plăcerea şi satisfacţia sexuală a unei femei sunt, în primul rând, o problemă a cuplului. Dorinţa sexuală depinde de satisfacţia în cuplu şi de relaţia femeii cu propria ei feminitate şi sexualitate. Contrar unor convingeri atât de greşite, cum că sunt femei „frigide sau că problema, „vina, este a bărbatului, ca el nu este „priceput, „performant sau că este egoist. Invinovăţirea şi ruşinea inrăutăţesc problemele sexuale ale cuplului şi ale femeii.

 • O relaţie în care partenerul încearcă să te schimbe nu va funcţiona

  Toată lumea spune că într-o relaţie trebuie să îl accepţi pe omul de lângă tine aşa cum este. Atunci când un bărbat se îndrăgosteşte şi te alege să-i fii alături, va trebui să te accepte exact așa cum ești fără să încerce să schimbe ceva la tine.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1