Doriţi ca relaţia voastră să reziste în timp? Ieşiţi din zona de confort

byu.jpg

doriţi ca relaţia voastră să reziste în timp
Încearcaţi să aduceţi un element nou în viaţa voastră intimă şi nu uitaţi de momentele romantice
foto: 123RF

În multe relaţii, odată cu trecerea timpului, intervine plictiseala. Sună trist, dar acesta este rezultatul dacă partenerii nu depun niciun efort pentru a-şi face frumoasă viaţa de cuplu. Totuşi, psihologii spun că nu trebuie să vă îngrijoreze prea tare acest lucru. Pur şi simplu este cazul să mai ieşiţi din zona voastră de confort.

După ani de convieţuire, fiecare dintre noi îşi mai pierde din farmecul cu care şi-a cucerit partenerul. Devenim mai comozi şi parcă totul se învârte în jurul micului univers al cuplului căsătorit. Atunci când aveţi impresia că partenerul de viaţă nu vă mai acordă atenţie, întrebaţi-vă sincer cât de mult v-aţi schimbat faţă de perioada de început a relaţiei.

Apoi încercaţi să faceţi împreună lucruri noi, care să vă scoată puţin din rutina călduţă a mariajului. Reluaţi, măcar, unul din obiceiurile pe care le aveaţi în primii ani de căsnicie şi care era apreciat de amândoi. Poate vă plăceau ieşirile la masă în oraş, drumeţiile pe munte sau eraţi mereu dornici să descoperiţi alte destinaţii turistice. De asemenea, încearcaţi să aduceţi un element nou în viaţa voastră intimă şi nu uitaţi de momentele romantice. O cină la lumina lumânărilor, o muzică relaxantă, un masaj şi o şampanie pot face minuni. Reînviaţi amintirile frumoase şi veţi observa cât de minunat vă simţiţi din nou împreună. 

 

Loading...
 
 

Citește și

 • Complexele caracteristice tututror tipurilor de femei

  Femeile vor fi întotdeauana nemulţumite de modul în care arată. Tendinţa de perfecţiune este uneori justificată, însă atunci când ea este exagerată poate determina schimbări comportamentale care dăunează în relaţia de cuplu.

 • Ce înseamnă să-ţi accepţi partenerul aşa cum este

  O relație este precum o floare, dacă nu o îngrijești, se ofilește și moare. Ai grijă de relația ta arătându-i partenerului tău cât de mult îl iubești într-o manieră care să fie eficientă din punct de vedere afectiv pentru el (există mai multe limbaje de iubire precum: cuvintele de încurajare, timpul acordat, cadourile, serviciile, mângâierile fizice) fiind atent la el, arătându-i apreciere, susținându-l, înțelegându-l, ascultându-l și acceptându-l.

 • Ce faci când observi că partenera s-a plictisit de relaţia voastră

  Simţi că partenera s-a plictisit de relaţia voastră? Psihologii spun că nu este cazul să te îngrijoreze prea tare acest lucru. Pur şi simplu este cazul să mai ieşiţi din zona voastră de confort.

 • Soluţia pentru a spori gradul de romantism în dormitor

  Soluţia pentru a spori gradul de romantism înăuntrul şi în afara dormitorului este să deprindeţi arta conversaţiei despre sex. Să învăţaţi să vă comunicaţi fără inhibiţii nevoile, dorinţele, dar şi frustrările, într-un mod care nu l-ar răni sau îndepărta pe partenerul vostru.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1