În ce masură satisfacţia sexuală influenţează activitatea ta profesională?

societastea.jpg

masura satisfacţia sexuala influenţeaza activitatea profesionala
Satisfacţia vieţii de cuplu nu rămâne între cei patru pereţi ai dormitorului, ci îşi pune amprenta asupra întregii noastre vieţi sociale
foto: 123RF

Sexologii sunt de părere că sexualitatea influenţează buna dispoziţie a întregii societăţi, pentru că sexul te eliberează de stres şi devii mai tolerant, mai relaxat, mai puţin violent, mai fericit. Aşa că, satisfacţia vieţii de cuplu nu rămâne între cei patru pereţi ai dormitorului, ci îşi pune amprenta asupra întregii noastre vieţi sociale.

Mai mult decât atât, satisfacţia pe plan sexual te ajută să descoperi ce e mai bun în tine, mai ales din punct de vedere fizic, îţi dă forţă şi optimism. Toate acestea te ajută considerabil în viaţa ta profesională.

Totuşi, dacă ai probleme la locul de muncă, încearcă să nu te laşi copleşită de ele în intimitate. Mai bine te-ai gândi că stresul de la serviciu poate fi diminuat dacă îţi menţii viaţa sexuală la cote cât mai înalte!

loading...
Loading...

Citește și

 • semnale organism lipsa sex

  Dorinţa sexuală poate fi stăpânită cu gesturi tandre sau este nevoie de mai mult? Un act sexual complet este ceea ce te face să te simţi satisfăcut. Din păcate, de multe ori nu se discută astfel de probleme, aşa că sunt lesne de înţeles câteva din cauzele unei vieţi sexuale de cuplu nesatisfăcătoare.

 • minciuna nu trebuie sa îşi faca loc în cuplu

  Minciuna duce la falsitate şi la o personalitate dublă. Cu toate acestea, mulţi dintre noi îşi doresc o relaţie completă, sinceră şi corectă. Îţi doreşti să fii onestă cu partenerul tău şi vrei să ştii exact unde se află relaţia ta în raport cu aspiraţiile şi planurile tale. Pentru ca acest lucru să fie posibil, minciuna nu trebuie să îşi facă loc în cuplu.

 • sex in grup nu este pentru oricine

  Sexul în grup nu este pentru oricine, necesită foarte multă sensibilitate socială și etichetă, care sunt făcute cunoscute de obicei de cel care organizează orgia. Cele mai reușite asemenea reuniuni implică reguli specifice despre ce este și ce nu este posibil, care sunt prezentate cu mult înainte ca vreun individ să-și fi scos hainele. Mai precis, cele mai multe sesiuni de sex în grup sunt plănuite cu săptămâni înainte.

 • Secretul unei relaţii fericite şi longevive

  Sunt sigură că v-aţi întrebat măcar o singură dată care este secretul unei relaţii fericite şi longevive? Unul dintre principalele motive pentru care un cuplu durează este acela că partenerii se respectă şi au încredere unul în celălalt, indiferent de ceea ce le oferă viaţa.