«Acum două luni, mama Lorei se simțea bine, am ieșit cu toții la restaurant»

lora-mama.jpg

lora
Lora a fost foarte apropiată de mama ei
foto: arhiva personală
Citeste tot despre: 

Lora trece prin clipe cumplite. Mama ei a murit după o lungă luptă cu cancerul, iar duminică, 26 ianuarie, artista a făcut anunțul dureros pe Facebook. Click! a aflat că femeia se trata la un spital din București și lupta cu toată forța cu necruțătoara maladie. Mai mult, apropiații spun că acum două luni Mihaela Petrescu se simțea mai bine.

Lora (37 de ani) a avut o relație foarte apropiată cu cea care i-a dat viață. După ce s-a mutat în București, Lora a decis să o ia cu ea și pe mama ei, care locuia în Galați. În 2013 au început problemele de sănătate pentru doamna Mihaela Petrescu, fiind diagnosticată cu cancer la sân şi apoi operată la un spital din Iaşi. După şase şedinţe de chimioterapie, cumplita boala a recidivat.  În 2014, prin intermediul lui Ensar Duman, reprezentantul unei clinici de renume din Turcia, femeia a ajuns la consult la profesorul Omer Faruk Akinci, care a hotărât să-i facă o mastectomie, adică i-a amputat sânul stâng, intervenție care a costat 8.000 de dolari la vremea aceea. Operația nu a fost deloc ușoară, iar tratamentele aferente acestei boli le-a urmat în România. Apropiații spuneau că mama Lorei s-a simțit bine în ultima vreme, iar problemele s-ar fi agravat recent.

ensar-duman.jpg

ensar duman
Ensar Duman s-a întâlnit cu Lora și cu mama ei acum două luni
foto: arhiva personală

”Sunt foarte trist și îmi pare foarte rău pentru această nenorocire. Sper ca Lora să fie tare. În urmă cu două luni ne-am întâlnit toți trei la restaurant, am vorbit, totul era în regulă. Nimeni nu se aștepta la așa ceva”, a spus pentru Click! Ensar Duman, reprezentantul spitalului din Turcia unde mama Lorei a fost operată și a câștigat ani de viață.

Lora s-a retras de pe rețelele sociale

În urmă cu o săptămână, Lora a făcut o postare pe rețelele sociale, care a început să dea de bănuit că în viața ei lucrurile nu sunt tocmai roz. ”Există suferințe în fața cărora iubirea privește neputincioasă. Poate fi doar un martor. O perioadă va prelua casa mea de discuri accesul la conturile mele. Gândurile voastre bune să se îndrepte către familia mea”, a fost mesajul artistei. Iată că în lupta cu boala a biruit moartea, iar acum Lora și fratele ei își plâng mama.

Citește și:

Șir de drame în viața Lorei. Rămasă orfană de ambii părinți, solista a fost și ea suspectă de cancer

EXCLUSIV Mama Lorei, la un pas de tragedie! «Corpul ei nu mai rezistă!»

 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1