Anastacia a făcut dublă mastectomie. A pozat goală pentru a-și arăta cicatricile imense

anastacia2.jpg

anastacia
Anastacia a învins cancerul în repetate rânduri
Foto: Instagram

În 2003, Anastacia (48 de ani) lua o pauză forțată în carieră, după ce a fost diagnosticată cu cancer la sân. A început o luptă grea cu boala și a învins-o, iar un an mai târziu și-a anunțat revenirea în muzică și a lansat un nou album. Credea că lucrurile s-au așezat pentru ea, dar 10 ani mai târziu, în 2013, artista a primit același crunt diagnostic: cancer mamar.

A vorbit în repetate rânduri despre lupta cu boala și a apelat la dubla mastectomie pentru a reuși să elimine tumorile. La trei ani de atunci, solista americană a acceptat propunerea revistei Fault de a poza complet goală, cu cicatricile la vedere. Ca parte din reconstrucția bustului, doi mușchi de pe spate au fost mutați la piept, lăsând-o cu cicatrici masive.

Nu a vrut niciodată să se arate așa cum este acum, dar Anastacia a prins curaj și a dezvăluit tot. "Am emoții când vine vorba să le arăt celor din jur cicatricile mele, chiar am, dar aș vrea să pot merge la plajă fără să-mi fie teamă că primele fotografii care vor apărea vor fi unele pe care nu le-am dat eu", a explicat artista pentru publicația amintită.

anastacia1.jpg

anastacia
Anastacia și-a arătat cicatricile cu care a rămas în urma dublei mastectomii
Foto: Instagram Anastacia

 

Drumul greu al Anastaciei a inclus cinci operații, dar cântăreața s-a luptat apoi, după învingerea bolii de multe ori necruțătoară, să-și recapete feminitatea pe care credea că a pierdut-o pentru totdeauna. "Mi-am urât cicatricile, mai ales pentru cât de mari sunt, dar am și înțeles de ce a fost nevoie să trec prin toate aceste schimbări fizice. Cicatricile sunt parte din călătoria mea și o aducere aminte a tuturor lucrurilor prin care am trecut. În acest moment, mă simt foarte bine să le arăt într-o manieră artistică. Cicatricile ar fi trebuit să fie plasate chiar sub zona bustului, dar chirurgii au trebuit să meargă împrejurul tatuajului meu și au avut nevoie de grefe de piele dintr-o zonă care nu era compromisă. Nu mă așteptam să fie atât de lungi, dar aceasta era singura cale", a mai adăugat îndrăgita artistă.

anastacia.jpg

anastacia
Cicatricile Anastaciei sunt greu de privit
Foto: Instagram Fault Magazine

 

Loading...

Citește și

  • anastacia

    Încă de la începutul anilor 2000, Anastacia a devenit o cântăreață pop de renume internațional. Deși este de origine americană, Anastacia a avut un mare succes pe continentul european. după ce a fost diagnosticată cu cancer de două ori, artista a anunțat că s-a vindecat, iar acum a pozat nud pe Internet.

  • anastacia

    Cântăreața Anastacia (48 de ani) a devenit cunoscută la începutul anilor 2000 datorită pieselor ritmate, dar cu substanță și a vocii total speciale. Artista a trecut prin momente groaznice când a fost diagnosticată cu cancer la sân, în 2013.

  • „M-am vindecat de cancer pentru totdeauna!”, aşa suna anunţul emoţionant făcut de artistă pe pagina ei de Internet. Anastacia a dispărut de pe scenă în luna ianuarie după ce a fost diagnosticată a doua oară cu o formă de cancer la sân.

  • anastacia varsta reala botox

    Anastacia (47 de ani) a recunoscut că a fost înnebunită după injecțiile cu Botox și a dezvăluit motivele pentru care și-a ascuns adevărata vârstă. Artista spunea la începutul carierei sale că are 22 de ani, deși avea, de fapt, 30. În timp, adevărul a ieșit la iveală în presa internațională, iar ea a vrut să le spună fanilor ce a determinat-o să recurgă la astfel de gesturi.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1