El nu vrea să recunoască copilul Rocsanei Marcu!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

De mai bine de doi ani de zile, toată lumea se întreabă cine e tatăl micuţei Mayra, fetiţa Rocsanei Marcu. Vedeta s-a săturat să mai tacă şi l-a chemat la sfârşitul anului trecut în instanţă pe Ştefan Adrian Iliescu, fiul primarului de Giurgiu, care nu vrea însă în ruptul capului să facă testul de paternitate.

Rocsana Marcu nu a fost niciodată prea darnică în ceea ce priveşte amănuntele legate de viaţa sa personală.

În ultimii doi ani însă, de când a venit pe lume micuţa Mayra, vedeta şi -a pus lacăt la gură şi nu a declinat niciodată identitatea tatălui fetiţei.

Bomba însă a explodat cu o săptămână în urmă, când Rocsana a rupt tăcerea şi a dezvăluit că tatăl copilului ei este fiul primarului municipiului Giurgiu, Ştefan Adrian Iliescu. Vedeta a avut o relaţie cu acesta în 2006, iar, în ianuarie 2007 a aflat că e însărcinată.

Tânărul a fost anunţat imediat că va fi tată şi, iniţial, acesta a părut fericit la aflarea veştii. La doar câteva zile însă, fiul edilului Lucian Iliescu şi-a schimbat radical atitudinea şi i-a spus Rocsanei verde-n faţă că nu-şi doreşte pe moment un copil.

Rocsana i-a intentat, la sfârşitul anului trecut, proces pentru stabilirea paternităţii, însă el nu s-a prezentat la nici unul dintre termenele de judecată.

"Tânărul n-a venit la nici un termen, nici în februarie şi nici în martie. Dacă nu va binevoi să apară nici la cel din 12 aprilie, există o procedură legală prin care neprezentarea lui echivalează cu recunoaşterea implicită a paternităţii. Nu va trebui să mai facă testul!", ne-a spus Bogdan Cimbru, avocat la Cabinetul lui Cătălin Dancu.

În cererea de stabilire a paternităţii, vedeta nu i-a cerut fostului iubit nici măcar pensie alimentară, ci doar recunoaşterea copilului în acte.

Pe aceeaşi temă:

Rocsana Marcu îl atacă pe fostul iubit: «Nu şi-a văzut fata decât în reviste!»

Rocsana Marcu: «Tatăl Mayrei este fiul primarului din Giurgiu!»

Ce mare s-a făcut fetiţa Rocsanei Marcu!

Şi ei şi-au lăsat baltă odraslele!

Fostul iubit al Andreei Mantea, Andrei Ţîrdea nu şi-a recunoscut nici până în ziua de azi fetiţa pe care o are cu fosta soţie, Alexandra, de care a divorţat anul trecut. Deşi testul de paternintate a demonstrat că micuţa e a lui, Ţîrdea nu se îndură încă să-i plătească pensia alimentară.

simeon stalpnicul png

Desirée Malonga a născut şi ea în aprilie, anul trecut o fetiţă de toată frumuseţea. Din păcate, iubitul ei, Dragoş Costea, manager la clubul Gossip, s-a fofilat iniţial şi nu a recunoscut copilul. Acum acesta încercă să revină la sentimente mai bune şi să se împace cu focoasa mulatră.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net