Rocsana Marcu îl atacă pe fostul iubit: «Nu şi-a văzut fata decât în reviste!»

Ultima actualizare:

    Rocsana s-a zbătut singură să-şi crească fetiţa. Aşa cum însăşi spune, fostul ei iubit nu i-a dat nici un leu şi nici nu s-a interesat dacă Mayra are vreo problemă de sănătate.
Rocsana s-a zbătut singură să-şi crească fetiţa. Aşa cum însăşi spune, fostul ei iubit nu i-a dat nici un leu şi nici nu s-a interesat dacă Mayra are vreo problemă de sănătate.

Rocsana Marcu va merge până-n pânzele albe ca să câştige lupta în instanţă cu fostul ei iubit, Adrian Ştefan Iliescu. Acesta a dat bir cu fugiţii după ce a aflat că Rocsana îi va dărui un copil.

Părăsită când a aflat că e însărcinată, Rocsana Marcu a aşteptat în zadar, doi ani şi jumătate, ca fostul ei iubit să-şi recunoască fetiţa.

Mai citeşte:

Rocsana Marcu: «Tatăl Mayrei este fiul primarului din Giurgiu!»

Rocsana Marcu şi-a luat bonă filipineză!

Rocsana Marcu s-a sărutat cu delfinii în Dubai

Ce mare s-a făcut fetiţa Rocsanei Marcu!

Sătulă ca în certificatul de naştere al Mayrei să figureze o liniuţă în loc de numele tatălui, vedeta l-a chemat la Tribunal pe Adrian Ştefan Iliescu.

Afaceristul de 36 de ani a dat uitării povestea de dragoste pe care a trăit-o cu Rocsana, iar copilul e, pentru el, inexistent.

„Nu m-a întrebat nimic de Mayra. Nu a văzut-o niciodată, nu a dat nici măcar un telefon. Fetiţa e leită el", a declarat vedeta, pentru Click!

Chiar dacă ştie că Adrian nu va fi niciodată un tată cu normă întreagă pentru fetiţa ei, Rocsana doreşte ca fostul ei iubit să recunoască fetiţa, în acte.

De aceea, a apelat la un artificiu, pentru a fi sigură că va câştiga procesul de paternitate.

Adrian se bazează pe faptul că nu i-am intentat proces până ca Mayra să împlinească un an, aşa cum spune legea. Dar nu eu l-am dat în judecată, ci fetiţa, e o procedură nouă, iar copilul are dreptul să-l cheme în instanţă la orice vârstă. Fiind, însă, minoră o reprezint eu", ne-a mai spus Rocsana.

Următorul termen al procesului va avea loc pe data de 12 aprilie. Din păcate, vedeta Prima TV va trece prin multe obstacole, căci legea nu e, în totalitate, de partea ei.

Tatăl copilului are dreptul de a refuza să facă testul ADN", a declarat pentru Click! avocatul Daniel Ionaşcu.

image
image
image
image
image
image
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net