Rocsana Marcu: «Tatăl Mayrei este fiul primarului din Giurgiu!»

Ultima actualizare:

Rocsana Marcu trece printr-un calvar, în viaţa personală. A reuşit timp de doi ani şi jumătate să ţină secret numele tatălui fiicei sale, dar iată că acum, forţată de împrejurări, s-a hotărât să facă lumină în acest caz.

Misteriosul bărbat, care a refuzat să recunoască fetiţa, este Ştefan Adrian, fiul primarului de la Giurgiu, Lucian Iliescu. Cei doi foşti iubiţi, a căror relaţie s-a terminat la începutul anului 2007, când Rocsana a aflat că este însărcinată, se „luptă" la Tribunal, vedeta cerându-i să facă testul de paternitate.

„Sinceră să fiu m-am săturat să aud că tatăl Mayrei este un bărbat însurat. Sunt sigură că sunt multe femei în situaţia mea şi sper ca procesul să se termine cât mai repede", a declarat Rocsana, pentru Click!

Din păcate, însă, luni a avut loc cel de-al patrulea termen al procesului intentat de vedetă, la Judecătoria Sectorului 5, încă de acum patru luni, iar fostul ei iubit a lipsit. Povestea de dragoste dintre dintre Rocsana şi Adrian a început în noiembrie 2006 după o perioadă de amiciţie de cinci ani.

Aşa cum a menţionat şi în dosarul depus la Tribunal, vedeta Prima Tv a aflat că e însărcinată în ianuarie 2007 şi, iniţial, vestea l-a bucurat pe partenerul ei.

„Am purtat discuţii despre sarcină şi despre clinica unde urma să nasc. La câteva zile s-a răzgândit şi a zis că nu-şi mai doreşte să aibă un copil", a mai spus Rocsana.

Mai citeşte:

Rocsana Marcu şi-a luat bonă filipineză!

Rocsana Marcu s-a sărutat cu delfinii în Dubai

Ce mare s-a făcut fetiţa Rocsanei Marcu!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net