Ce spun vedetele şi fanii despre moartea Mădălinei

Ultima actualizare:

Adrian Iovan, pilot: „Pe Mădălina o ştiam de prin 1987, când am lucrat împreună la Otopeni. Ea lucra la serviciul de briefing, adică ne dădea nouă, piloţilor, informaţiile necesare pentru decolare. Era veselă, plină de viaţă, foarte drăguţă, plăpândă şi delicată. Îmi povestea mult despre fratele ei, Marian, pe care l-a iubit enorm".

Mihaela Rădulescu, vedetă tv: „Pot să spun că Mădălina a fost o profesionistă, o mamă care şi-a dorit enorm un copil şi o familie, iar pentru mine nu are logică lucrul care s-a întâmplat. Mădălina nu era doar o interpretă, era un om care stătea ore în şir cu chitara în mână. Un artist se consumă altfel şi poate toate problemele de-a lungul vieţii şi-au pus amprenta asupra ei".

Citeşte şi:

Andreea Bănică: "Mădălina mi-a marcat copilăria"

Vedetele fac confesiuni în direct cu privire la sinuciderea Mădălinei Manole! UPDATESoţul Mădălinei Manole: «Din când în când Dumnezeu îţi mai dă şi câte o palmă»

Dan Negru: «Sunt ŞOCAT!!!! Am multe amintiri cu Mădălina Manole»

Gabriel Dorobanţu, solist: „De la o vreme s-a simţit singură, părăsită şi neajutorată. Ştiam că are probleme cu inima, dar astea sunt probleme banale astăzi. Cred că a fost o dramă cumplită care s-a produs în sufletul ei. Nu cred că ea a avut o dramă în familie''.

Maria Dragomiroiu, solistă: „Zilele trecute, a fost ziua mea şi Mădălina nu a sunat să mă felicite, ca în alţi ani. Iar în urmă cu două săptămâni ne-am întâ lnit la un concert şi abia dacă m-a salutat. Nu mai răspundea la telefon, în ultimul an se închisese în ea".

Ion Blaga (93 de ani): „Era o tânără plină de viaţă şi nu îmi vine nici acum să cred că şi-a luat singură zilele. Oricum va rămâne vie mereu prin «Fată dragă», o melodie cu care au crescut generaţii întregi"

Citeşte şi:

Cătălin Măruţă: «Nu pot să accept ideea că s-a sinucis»

Citeşte un fragment din sms-ul scris de Mădălina Manole înainte de a muri

Pesticidul cu care s-a sinucis Mădălina Manole i-a fost procurat de o prietenăUPDATE Ce a făcut Mădălina Manole în ultimele ore ale vieţii

Teodora Corsate (62 de ani): „Am avut un şoc de dimineaţă când am auzit de moartea ei. Mi-au dat lacrimile pentru ea, dar şi pentru băieţelul ei care rămâne fără mamă. Ar fi trebuit să reziste pentru el"

Gica Avram (58 de ani): „Îmi pare rău pentru că era o artistă foarte talentată şi cuminte. E păcat de copilul ei pentru că oricât de mult l-ar iubi bunicii şi tatăl, dragostea de mamă nu o poate înlocui nimeni"

Alexandra Petre (29 de ani): „Am crescut cu melodia «Fată dragă» şi nu pot înţelege ce a adus-o în punctul de a se sinucide. Orice probleme avea trebuia să treacă peste ele pentru copilul ei"

Citeşte şi:

Omagiu adus Mădălinei Manole pe YouTube - VIDEO

"Mădălina Manole avea probleme cardiace": vezi ce au zis Monica Anghel, Aurelian Temişan şi Marcel Pavel

Mădălina Manole, o carieră de succes a "Fetei cu părul de foc"

Mădălina Manole s-a sinucis! A lăsat un mesaj de adio!

Mădălina Manole şi soţul ei au fost cununaţi de un bariton din Iaşi (VIDEO)

Angela Similea, solistă: "Nu cred în sinucidere. Era plină de viaţă. Se citea bucuria în ochii ei. Avea o voinţă de fier. Iubea prea mult viaţa ca să te gândeşti la sinucidere. Nu o cred capabilă de o asemenea faptă. Nu e posibil"

Elena Cârstea, solistă: „Sunt şocată, nu-mi vine să cred că Mădălina nu mai este! Nu-mi dau seama ce a determinat-o să facă acest gest disperat. Numai ea ştie ce era în sufletul ei. Am mai pierdut un artist de valoare! Familia ei cred că este distrusă"

Romică Ţociu, actor: „Să spui că o femeie care se chinuia de aproape 20 de ani să aibă un copil s-a sinucis, este de domeniul fantasticului. Refuz să cred că Mădălina ar fi putut face un asemenea gest! Întotdeauna era veselă, cu zâmbetul pe buze"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net