Vedetele fac confesiuni în direct cu privire la sinuciderea Mădălinei Manole! UPDATE

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Vedete precum Luminiţa Anghel sau Mihai Constantinescu, împreună cu alţi oameni apropiaţi vedetei, au venit invitaţi la emisiunea "Happy Hour" pentru a vorbi despre sinuciderea Mădălinei Manole.

UPDATE 3: Elena Cârstea, din America: "Am aflat acum 30 de minute. Este atât de şocant ce s-a întâmplat cu fata asta. Condoleanţe familiei şi dacă pot să ajut cu ceva, să-mi spuneţi cu ce.

E şocant. Sunt convinsă că s-a întâmplat ceva cu ea. S-a întâmplat ceva cu ea. Regret din suflet că nu sunt cu voi. E şocant".

Luminiţa Anghel: "A avut depresii repetate, care au adus-o într-o cameră închisă din care nu a mai putut să iasă. Nu s-a gândit că va mai suferi cineva, soţul sau familia sau copilul, pentru că ea nu mai putea face pace cu ea".

UPDATE 2: Ionuţ Micu (toboşarul trupei Mădălinei): "Aseară am repetat până la ora 22.00. Sincer să fiu, am simţit-o abătută şi i-a zis şi lui Puiu (soţul). Ea era o persoană foarte migăloasă, lucra foarte intens, dar aseară nu am simţit aceeaşi tragere pentru repetiţie din partea ei"

simeon stalpnicul png

UPDATE: Lucian Avrămescu (al doilea tată al artistei): "Mi-e frică că ea a făcut un gest de disciplină artistică. Faptul că s-a sinucis de ziua ei, înseamnă că a vrut să moară şi ştia exact când va face acest lucru. Este un gest de mare artistă"

Maria Drăgomiroiu: "Mădălina s-a închis în ea, avea ceva pe suflet. Numai ea ştie ce durere enormă a făcut-o să recurgă la acest gest disperat. În rest, nimeni nu ştie, poate doar să-şi dea cu părerea."

Luminiţa Anghel: "Nu-mi vine să cred, încă sunt aflată sub şoc. Am fost devatstată. La aflarea veştii am rămas absolut mută."

simeon stalpnicul png

Mihai Constantinescu: "Mi s-a ridicat părul pe mine. Am plâns. Am dat foarte repede timpul înapoi şi mi-am dat seama de câtă vreme o cunosc şi cât a muncit să aibă tot ce şi-a dorit. Nu cred că a fost conştientă de boala pe care o ducea în spate."

Gigi Gheorghiu: "Nu am cuvinte. Nu ştiu ce se mai poate spune. Sunt prieten cu Petru Mircea de 15 ani şi el m-a sunat dimineaţă să-mi spună: "Am rămas doar eu şi copilul, fără Mădălina, ce mă fac?" şi am început să plângem amândoi".

Citeşte şi:

Omagiu adus Mădălinei Manole pe YouTube - VIDEO

"Mădălina Manole avea probleme cardiace": vezi ce au zis Monica Anghel, Aurelian Temişan şi Marcel Pavel

Mădălina Manole, o carieră de succes a "Fetei cu părul de foc"

Mădălina Manole s-a sinucis! A lăsat un mesaj de adio!

Mădălina Manole şi soţul ei au fost cununaţi de un bariton din Iaşi (VIDEO)

Lavinia Petrea, corespondent PRO TV, ce se află la casa Mădălinei, a intrat în direct la emisiune pentru a spune că mama artistei şi Petru Mircea se află în momentul de faţă la Parchet, unde sunt audiaţi.

Mircea le-a povestit anchetatorilor că nimic din comportamentul Mădălinei de aseară nu dădea de înţeles că ceva ar fi în neregulă, plus că pentru astăzi dimineaţă au planificat să plece la Ploieşti la familia cântăreţei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
condimente jpg
hora bologna ciuleandra jpg
ceas shutterstock jpeg
saptamana patimilor jpeg
padure jpg
regina elisabeta si jackie kennedy captura video jpg
eremia teofil grigorescu adevarul ro jpg
bauturi pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net