UPDATE Ce a făcut Mădălina Manole în ultimele ore ale vieţii

Ultima actualizare:

    Moartea Mădălinei i-a şocat pe colegii din lumea muzicii
Moartea Mădălinei i-a şocat pe colegii din lumea muzicii

Anchetatorii au descoperit lângă corpul Mădălinei Manole, găsită decedată, miercuri dimineaţă, un recipient cu pesticid şi un pahar, criminaliştii spunând că cel mai probabil artista a înghiţit din substanţă, au declarat surse judiciare.

Iată cum şi-a petrecut artista ultima zi:

Marţi - Ora 22.00 Mădălina, împreună cu soţul ei, a participat la repetiţiile miniorchestrei artistei.

Ora 22.45 Mădălina şi Mircea Petru s-au urcat în maşină şi s-au oprit la Metro Băneasa, unde au făcut cumpărături, având în vedere că a doua zi urma ca artista să sărbătorească împlinirea a 43 de ani de viaţă.

Miercuri - Ora 0.30 Cei doi soţi au ajuns la vila din oraşul Otopeni, judeţul Ilfov. Surse judiciare au precizat că Mădălina şi Mircea ar fi ciocnit un pahar înainte de culcare, pentru a onora ziua de naştere a cântăreţei.

 Ora 1.00 Vedeta s-a dus la culcare alături de soţul ei

Ora 2.00 Cântăreaţa a îngurgitat o cantitate cuprinsă între 100 şi 200 de grame de substanţă chimică dintr-un recipient din plastic, cu volumul de un litru, care avea ataşată o etichetă pe care scria “Pesticid”.  Apoi a încercat să trimită un sms soţului, acest lucru nereuşindu-l din cauza rapidităţii cu care a "lucrat" substanţa chimică în organismul vedetei. Pe telefonul ei era scris, la mesaje spre trimitere, printre altele, că îi pare rău, dar "că nu se mai simte frumoasă". Vezi aici tot mesajul de adio

Ora 5.37 Soţul Mădălinei a anunţat Ambulanţa, iar cea mai apropiată salvare, cu o asistentă medicală, a ajuns la ora 6.01 şi a găsit-o în stop cardio-respiratior, fiindu-i făcută o manevră de resuscitare. Apoi a fost chemat medicul, care a ajuns în trei minute.

Ora 6.30 Serviciul unic de urgenţă a fost anunţat că o femeie de 43 de ani a fost găsită decedată la locuinţa sa din localitatea Otopeni, confirmând că este vorba de cântăreaţă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net