«Mă simt împlinită şi fericită!» - VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Nimic nu prevestea drama ce avea să urmeze. Cu doar câteva ore înainte ca Mădălina Manole să se stingă, agenţia Agerpres a publicat un interviu luat vedetei înaintea împlinirii vârstei de 43 de ani.

Reporterii AGERPRES care au realizat interviul au povestit pentru Click! că vedeta era, ca întotdeauna, "tonică şi nimic din comportamentul ei nu trăda ce avea să se întâmple".

Mai mult, era atât de fericită de existenţa copilului încât arăta tuturor, cunoscuţi şi necunoscuţi, pozele cu fiul ei Petru pe care le avea pe telefonul mobil.

"Sunt o artistă împlinită, o mamă şi o femeie fericită. Am fost cea mai fericită mămică de pe pământ în clipa în care mi-am strâns puiul în braţe", spune Mădălina Manole în interviu.

Citeşte şi:

Omagiu adus Mădălinei Manole pe YouTube - VIDEO

"Mădălina Manole avea probleme cardiace": vezi ce au zis Monica Anghel, Aurelian Temişan şi Marcel Pavel

Mădălina Manole, o carieră de succes a "Fetei cu părul de foc"

Mădălina Manole s-a sinucis! A lăsat un mesaj de adio!

Mădălina Manole şi soţul ei au fost cununaţi de un bariton din Iaşi (VIDEO)

Vedeta a vorbit despre noul ei album, "09 Mădălina Manole" - care conţine 12 piese şi pe care l-a terminat de înregistrat la sfârşitul lunii ianuarie, după o perioadă în care şi-a dedicat în totalitate timpul băieţelului ei.

"Sunt melodii noi, câteva cântate în limba engleză, în care se vor regăsi îndrăgostiţii. "Viaţa e frumoasă lângă tine", "Marea dragoste", "Sunt îndrăgostită", "Cineva chiar te iubeşte" sau "Without You" sunt câteva dintre melodiile pentru îndrăgostiţi. Am şi o baladă, pentru că n-am cum să-i uit pe cei care sunt mai puţin norocoşi în iubire. Balada se numeşte "Suflet gol" şi cred că am să-i cam răscolesc pe cei mai nenorocoşi în iubire, nu am ce să fac", declara Mădălina Manole.

Ea a precizat că, deşi materialul era gata de ceva vreme, a amânat lansarea lui pentru că pe "lista sufletului său" erau trecute câteva vise, neîmplinite până anul trecut: "o căsuţă, un copil şi omul care să-i stea alături la bine şi la greu".

Mădălina descrie relaţia sa cu fanii printr-o strofă a unei melodii: "Sunt şi eu tot aşa cum sunteţi voi/ Şi mă simt de parc-aş fi o mică stea/ Trec mereu printre secete şi ploi/ Dar mi-e bine când vă ştiu în faţa mea!".

Făcuse o melodie în care-şi plângea tristeţea

Tristeţea regretatei soliste se regăseşte şi în versurile melodiei „Suflet gol", o baladă sfâşietoare inclusă pe ultimul ei album, intitulat „09 Mădălina". Textul a fost scris chiar de cântăreaţă, cu doar câteva luni înainte de a înceta din viaţă.

„Când pierzi tot ce ai avut, Nu ştii cine eşti Nu poate nimeni să te ajute Cu tine însăţi vorbeşti Stai în casă şi plângi, Eşti a nimănui Din orgoliu nu-i vei spune C-a lăsat în urma lui un suflet gol, nebun de dor, Tu credeai că ai pereche, şi un înger păzitor... Un suflet gol, în zbor căzut".

La spital, în ziua în care trebuia să-şi lanseze albumul

Citeşte şi:

Cătălin Măruţă: «Nu pot să accept ideea că s-a sinucis»

Citeşte un fragment din sms-ul scris de Mădălina Manole înainte de a muri

Pesticidul cu care s-a sinucis Mădălina Manole i-a fost procurat de o prietenăUPDATE Ce a făcut Mădălina Manole în ultimele ore ale vieţii

Mădălina a aşteptat cu sufletul la gură lansarea discului „09 Mădălina Manole" şi chiar a făcut turul televiziunilor înaintea acestui eveniment. Exact cu o seară înainte de concertul programat pe data de 12 mai, într-un club din Bucureşti, solista a ajuns pe patul de spital. Secretoşi cu detaliile referitoare la starea de sănătate a Mădălinei, medicii au spus totuşi că vedeta are probleme cu inima şi că îi recomandă foarte multă odihnă. Soţul ei, Mircea, a declarat ulterior că starea ei de sănătate s-a îmbunătăţit, însă evenimentul de lansare nu a mai fost reprogramat.

«Trebuia să reziste de dragul copilului ei»

Ieri România a uitat de criză. Nu! Nu am primit vreo veste bună, ci o mare artistă a dispărut. Moartea tragică a Mădălinei Manole i-a făcut pe oameni să uite de facturi şi să se gândească un pic la “fata dragă” care era mereu veselă şi optimistă.

Ziua de ieri a fost una ciudată. Vreme frumoasă, mici adieri de vânt şi pentru prima oară în ultimele luni lumea a uitat parcă de criză. În parcul din cartierul bucureştean Tei pe buzele tuturor era o singură expresie: “Păcat de ea, dar mai ales de copil”. Dispariţia tragică a Mădălinei Manole a fost tema de discuţiei, ieri, pentru bunicile şi mamele ieşite cu copiii la plimbare.

“Nu mi-a venit să cred. Am avut un şoc şi parcă mi-au dat lacrimile”, ne-a spus Alexandra Petre (29 de ani), mama unui copil de un an şi nouă luni. Este completată de Ana Maria Nădăşan (33 de ani), şi ea o tânără mamă, care spune că nu îşi putea imagina că o astfel de femeie duce atâta suferinţă în suflet.

“Era mereu jovială şi plină de viaţă. Nu mi-am imaginat că cineva o putea întrista, iar de un astfel de pas ca sinuciderea nici nu putea fi vorba”, ne-a spus femeia. Gicăi Avram, bunica unei fetiţe de un an şi două luni, îi este milă de copilul artistei rămas în urmă: “Îl pot iubi bunicii şi tatăl oricât, dar fără mamă un copil suferă enorm”. Ion Blaga are 93 de ani şi “Fată dragă” este o melodie pe care o fredonează şi acum cu plăcere.

Divorţul de Şerban Georgescu i-a distrus viaţa

Mădălina Manole şi compozitorul Şerban Georgescu au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Căsnicia lor a rezistat 15 ani, în perioada 1987-2002, iar colaborarea pe plan profesional a fost una fructuoasă.

Piesele „Fată dragă”, „Te-am văzut, mi-ai plăcut!”, „Tu n-ai avut curaj” sunt doar câteva dintre titlurile pieselor pe care românii le fredonează şi astăzi cu drag. Mădălina şi Şerban au divorţat în 2002, iar de atunci au început depresiile ei.

simeon stalpnicul png

Vestea că Şerban a încetat din viaţă i-a provocat solistei, în 2007, o mare durere sufletească. Nu a fost prezentă la înmormântare, dar a venit câteva ore la priveghi, preferând să-l plângă pe bărbatul cel mai important din viaţa ei, departe de ochii curioşilor. Apropiaţii lor susţin că Şerban a fost înmormântat cu o superbă cravată, pe care Mădălina i-a adus-o în dar dintr-un turneu susţinut în Germania.

„Toţi cei 15 ani de căsnicie cu Şerban au fost plini de momente de agonie şi de extaz. Erau momente, în aceeaşi zi, în care îl adoram şi altele în care voiam să-l împuşc. Nu mă credea niciodată când îi ziceam că o să îmi iau lucrurile şi o să plec. N-am mai putut", a povestit Mădălina Manole, într-un interviu acordat revistei Tango.

Citeşte şi:

Andreea Bănică: "Mădălina mi-a marcat copilăria"

Vedetele fac confesiuni în direct cu privire la sinuciderea Mădălinei Manole! UPDATESoţul Mădălinei Manole: «Din când în când Dumnezeu îţi mai dă şi câte o palmă»

Dan Negru: «Sunt ŞOCAT!!!! Am multe amintiri cu Mădălina Manole»

Mircea: «Nu vin la muncă azi. Am un deces în familie»

Mădălina şi-a refăcut viaţa alături de Mircea Petru, inginer de sunet în PRO TV. S-au căsătorit în octombrie 2009, la o mănăstire din Moldova, iar băieţelul lor, Petru jr, de numai un an, i-a umplut Mădălinei sufletul de bucurie. 

simeon stalpnicul png

Mircea Petru nu-şi poate reveni din şocul cauzat de decesul iubitei sale soţii. Ieri dimineaţă, acesta a sunat la Pro TV şi a anunţat şefii că nu poate veni la muncă deoarece are un deces în familie. Sec, fără să precizeze că este vorba chiar de soţia sa, celebra cântăreaţă, Mădălina Manole.

A început să cânte de la 15 ani

* S-a născut pe 14 iulie 1967, la Vălenii de Munte, judeţul Prahova* Mădălina Manole îşi face debutul muzical la 15 ani în Cenaclul Tineretului prahovean. * Între anii 1982 şi 1985, Mădălina Manole urmează cursurile Şcolii Populare de Artă, clasa Mihaela Runceanu-Ionel Tudor şi este angajată la Aeroportul Otopeni pe post de controlor trafic aerian-auxiliar. * În anul 1988, Mădălina Manole participă la Festivalul Mamaia cu piesa „Un om sentimental" compusă de Şerban Georgescu. * În anul 1991 obţine discul de aur pentru albumul „Fată dragă". * Din anul 1991 are turnee în Statele Unite, Canada, Austria, Belgia, Germania, Franţa. După „Fată dragă", Mădălina primeşte alte două discuri de aur pentru vânzări de două milioane de unităţi* În anul 1993 este desemnată cea mai bună artistă pop în clasamentele realizate de Radio Contact, fapt care-i aduce o invitaţie la Bruxelles unde filmează videoclipul pentru piesa „Să nu mă minţi"* În anul 1995, cântă la Bucureşti în deschiderea concertului Whigfield, iar un an mai târziu, în deschiderea concertului susţinut de formaţia Los del Rio.În anul 1997, lansează albumul „Lină, lină Mădălină"* În anul 2000, obţine distincţii pentru cea mai bună interpretă pop şi cea mai bună voce feminină a anului la Premiile Radio România şi, respectiv, la Premiile Industriei Muzicale din România.* În 2003 lansează albumul „A fost (va fi) iubire"* În mai 2010 a terminat albumul „09 Mădălina Manole"

Cine i-a adus Furadan va face puşcărie

Substanţa cu care s-a sinucis Mădălina Manole este una dintre cele mai puternice din punct de vedere al toxicităţii.

Mai mult, Furadanul nu poate fi cumpărat decât de persoanele autorizate. În caz contrar, cei care o vând riscă închisoare de la 3 la 15 ani. Anchetatorii încearcă acum să stabilească modul cum a ajuns sticla cu lichidul de culoare roşie ucigaş în locuinţa Mădălinei Manole.

Ieri după-amiază, procurorul Tiberiu Moldovan i-a audiat pe soţul cântăreţei, Petru Mircea, şi pe mama acestuia. Prieteni din anturajul artistei ne-au spus că Mădălina şi-ar fi premeditat sinuciderea, ea rugând un vecin să-i cumpere această substanţă, sub motivul că are nevoie de el în curte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net