Pepe, atacat de Marioara Zăvoranu. Oana a luat foc - ascultă înregistrarea!

Ultima actualizare:

    Oana Zăvoranu şi Pepe
Oana Zăvoranu şi Pepe

Marioara Zăvoranu are un dinte împotriva lui Pepe. Abia acum, la trei ani de la oficializarea relaţiei dintre Oana şi latin lover, Marioara face, pentru Click!, declaraţii incendiare.

Ea susţine că blănurile şi bijuteriile în valoare de aproximativ 10.000 de euro, primite de Oana de la mama ei, au fost scoase la vânzare de ginerele ei.

"Este numai vina lui Pepe că relaţia cu fiica mea, Oana, este atât de rece. Mai nou, am auzit că au vândut blănurile şi bijuteriile pe care Oana le avea de la mine. Sper din suflet să nu fie adevărat. Erau obiecte frumoase care valorau foarte mulţi bani, de aproape 10.000 de euro", ne-a povestit Marioara, cu lacrimi în ochi.

La auzul acestor acuzaţii grave, Oana Zăvoranu a luat foc, declaraţia nonconformistei vedete fiind presărată cu jigniri ca la uşa cortului

"Vrei scandal cu mine? Ea vorbeşte din auzite. Aşa pot şi eu să spun despre tine că eşti lesbiană şi că trăieşti cu mama mea ca să îmi iei averea. Mi-a spus un gropar, nu mai ştiu cum arată, că v-aţi sărutat în cimitir, când aţi fost la pomana surorilor mele gemene, care au murit la cutremurul din 1977", a zbierat ea, prin telefon, la redactorul Click!

Ascultă aici un fragment dinconvorbirea telefonică

Apoi, Oana s-a mai calmat, recunoscând că a primit cadou acele blănuri, însă că soarta hainelor a fost cu totul alta: "Erau nişte haine din blană de vizon, cam vechi. Eu iubesc animalele şi nu port blănuri naturale, aşa că le-am dus în podul casei, zac acolo".

Oricum, Marioara şi ginerele ei, Pepe, s-au avut mereu ca şoarecele cu pisica.

"Oana a mai avut vreo doi iubiţi înainte de Pepe, cu care m-am înţeles bine. Îmi pare foarte rău că nu sunt mai apropiată de Oana, mai ales că ea a rămas singurul meu copil", a declarat Marioara Zăvoranu, în exclusivitate pentru Click!

Cearta dintre Oana şi mama ei a început în urmă cu mai bine de patru ani, din cauza averii. Vedeta o acuză pe Marioara Zăvoranu că i-a furat averea ce i se cuvine ca moştenire de la răposatul său tată.

simeon stalpnicul png

De atunci, cele două se atacă ori de câte ori au ocazia. Femeile au de împărţit o avere de aproape 50 de milioane de euro, bani pentru care au ajuns chiar şi prin tribunale.

Zăvo: Ce credibilitate are infractoarea asta?

Oana Zăvoranu s-a enervat teribil când a fost solicitată să comenteze declaraţiile mamei sale.

"Iei bani de la maică-mea. Ce credibilitate are asta? Nu mai faceţi legături între mine şi această infractoare. Eu nu am mamă", a spus vedeta, ţipând, reporterului Click!

Cântăreţul a falimentat două restaurante

Mama Oanei Zăvoranu este convinsă că Pepe a rămas, acum, pe vreme de criză, fără bani, acesta fiind şi motivul pentru care crede că acesta i-ar fi vândut blănurile şi bijuteriile din aur.

Restaurantul "Hanul Vânătorului", pe care Pepe şi tatăl său îl aveau pe Şoseaua de Centură, s-a închis în urmă cu aproape două luni. Nu a avut mai mult succes nici cu celălalt local al său, "Moara Măriei", care a avut aceeaşi soartă.

Vacanţă de două miliarde în SUA

Oana Zăvoranu şi soţul ei se răsfaţă în vacanţe de lux. La începutul acestui an, cei doi au petrecut două săptămâni în America. Toată "aventura" i-a costat circa 2 miliarde.

simeon stalpnicul png

Ei s-au întors cu un "munte" de bagaje, semn că au dat ceva bani pe cumpărături.

Mai citeşte:

Zăvo: «Eu i-am arătat unde-i sunt îngropaţi părinţii şi fetele»

Surorile Oanei Zăvoranu au murit strivite la cutremur

Zăvo: «Mama şi-a făcut liposucţie ca să arate bine la închisoare»

Picioarele Zăvorancăi «i-au spart» pe aleşi

Oana Zăvoranu: «Mi-am stropit maşina cu urină ca să scap de blestem!»

Oana Zăvoranu vrea să se cloneze

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net