Zăvo: «Eu i-am arătat unde-i sunt îngropaţi părinţii şi fetele»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Oana Zăvoranu e foc şi pară pe mama ei, de când a văzut-o la mormântul rudelor decedate în 1977. Vedeta sare la gâtul celei care i-a dat viaţă, acuzând-o că e perfidă şi că pătează memoria fiicelor ei.

Războiul dintre Oana Zăvoranu şi mama ei pare unul fără sfârşit. Faptul că Marioara Zăvoranu a mers să aprindă lumânări la mormântul rudelor şi că a pozat în mamă îndurerată a scos-o din sărite pe Oana, care i-a adresat o ploaie de „complimente":

„Mi-e silă de ea. E o mincinoasă, o impostoare, o escroacă. Ea nu plânge după nimeni şi nu iubeşte pe nimeni. Nici pe soţii ei, nici pe fetele moarte, nici pe copilul viu. Singurul lucru pe care îl plânge sunt banii. O femeie îndurerată nu se duce la cimitir cu vizonul pe ea", a declarat Zăvo, pentru Click!

Se pare că, în 33 de ani de la cutremurul din 1977, aceasta a fost prima dată când Marioara a mers la cimitir, să facă pomană. Nu de alta, dar anul trecut, pe vremea aceasta, Oana a găsit mormântul neîngrijit, plin de buruieni şi ruginit: „Habar n-avea unde îi sunt înmormântaţi părinţii şi fetele. Stau toţi patru într-o singură groape, unii peste alţii. Eu am filmat anul trecut la cimitir, era plin de buruieni. A încurcat cimitirele între ele, habar n-avea unde se află mormântul. În 33 de ani nu a călcat nici măcar o dată pe acolo. Ar trebui să-mi mulţumească, eu i-am arătat unde e mormântul", ne-a mai spus Oana, indignată.

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net