4 mistere ale morţii

Ultima actualizare:

A luat o supradoză de paracetamol şi a ajuns la spital. Surse spun că analizele ar fi arătat ulterior că are probleme mari la pancreas, suspectând şi apariţia unui neoplasm (formă de cancer).

Nu se ştie încă dacă Mădălinei i-a fost confirmat sau nu acest diagnostic.

Citeşte şi:

Cătălin Măruţă: «Nu pot să accept ideea că s-a sinucis»

Citeşte un fragment din sms-ul scris de Mădălina Manole înainte de a muri

Pesticidul cu care s-a sinucis Mădălina Manole i-a fost procurat de o prietenăUPDATE Ce a făcut Mădălina Manole în ultimele ore ale vieţii

2. Cum şi-a putut lăsa copilul? Artista a povestit că s-a simţit împlinită ca femeie după naşterea băieţelului său, Petru, pe care şi l-a dorit toată viaţa. Toată lumea se întreabă de ce a făcut teribilul gest şi nu s-a gândit la micuţul în vârstă de 1 an şi 2 luni care va creşte fără mamă.

3. Avea depresii puternice? Surse din anturajul cântăreţei spun că, încă de la moartea primului ei soţ, Şerban Georgescu, Mădălina avea depresii puternice. Ea încerca să le trateze la un spital micuţ, unde să nu fie recunoscută uşor.

4. Nu se înţelegea cu soţul? Gurile rele spun că Mădălina nu avea cea mai fericită căsnicie. Sunt surse care susţin chiar că Petru Mircea nu s-ar fi aflat acasă în noaptea sinuciderii, acesta fiind şi motivul pentru care ea i-ar fi scris un mesaj pe telefonul mobil.

Citeşte şi:

Omagiu adus Mădălinei Manole pe YouTube - VIDEO

"Mădălina Manole avea probleme cardiace": vezi ce au zis Monica Anghel, Aurelian Temişan şi Marcel Pavel

Mădălina Manole, o carieră de succes a "Fetei cu părul de foc"

Mădălina Manole s-a sinucis! A lăsat un mesaj de adio!

Mădălina Manole şi soţul ei au fost cununaţi de un bariton din Iaşi (VIDEO)

«A pedepsit pe cineva!»

Oare pe cine a vrut să pedepsească? La asta mă gândesc de când am aflat de moartea ei. Ea a fost foarte dezamăgită de prima căsătorie, mai ales din cauza lipsei unui copil. De acolo sigur au rămas nişte probleme la nivel de subconştient.

Se pare că eliberarea pe care ar fi trebuit să o simtă la naşterea copilului nu a acoperit aceste probleme acumulate. Cea mai interesantă acţiune a vedetei se pare că a fost mesajul către soţ.

Poate el nu s-a ridicat la aşteptările ei, poate ea a dorit mai mult ajutor de la el. Mi se pare mai mult un strigăt acel mesaj. Oricum, cred că ea a vrut să pedepsească pe cineva prin această sinucidere chiar de ziua ei.

Citeşte şi:

Andreea Bănică: "Mădălina mi-a marcat copilăria"

Vedetele fac confesiuni în direct cu privire la sinuciderea Mădălinei Manole! UPDATESoţul Mădălinei Manole: «Din când în când Dumnezeu îţi mai dă şi câte o palmă»

Dan Negru: «Sunt ŞOCAT!!!! Am multe amintiri cu Mădălina Manole»

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net