Dani, Mihaela ţi-a tinut pumnii din avion!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Zi grea pentru Dani Oţil. Acesta a început, ieri, cel mai dur concurs moto din lume, RedBull Romaniacs, la Sibiu. Doar că, susţinere a avut abia după probă, când a ajuns în oraş şi iubita sa, Mihaela Rădulescu.

Dis-de-dimineaţă, prezentatorul antenist s-a urcat pe motor, încercând să scoată un timp cât mai bun la prima probă. Însă ploaia şi zonele pline de buşteni şi cauciucuri i-au cam dat de furcă, iar acesta nu a reuşit să se califice în finală.

     Mai citeşte:         Mihaela: «Voi sta cu Dani doar o zi la Sibiu!»         Mihaela Rădulescu: "Dani, umple frigiderul că vin! Să mă suni să îţi spun ce cumpărături să faci!" - VIDEO         Răzvan şi Dani: «Pe Daniela o luăm peste picior atât cât trebuie»         Răduleasca: «Antena 1 mi-a cerut să-l înlocuiesc pe Dani!» - FOTO         Dani şi-a umplut maşina cu provizii pentru raliu

"Nu am vrut să forţez prea mult. Nu m-a ajutat nici vremea. Zilele următoare, prin pădure, o să dau tot din mine", ne-a spus Dani. Colegul de echipă al lui Dani, Krisztian Nagy, a câştigat însă la categoria hobby single.

După ce a terminat cu motorul, Dani a avut grijă să filmeze şi un material pentru emisiunea de luni dimineaţă. Puţin înainte de ora 16.00, antenistul s-a urcat în maşină şi a plecat spre aeroportul din Sibiu.

Cele mai multe probleme le-a avut la zonele de cauciucuri şi buşteni

simeon stalpnicul png

Acolo, îl aştepta Mihaela Rădulescu, care ajunsese cu avionul tocmai de la Timişoara. La hotel, ca un gentleman ce este, Dani a ajutat-o pe Mihaela să dea jos din maşină cele două genţi Louis Vuitton, dar a lăsat-o preţ de câteva minute singură, în hol, ca să parcheze maşina.

Astăzi, Mihaela va reveni la vechiul obicei de a-l poza pe Dani în timpul concursului, dar va pleca pe seară spre Bucureşti, pentru a fi, dimineaţă, în locul lui Oţil, la emisiune.

După concurs, a filmat un material pentru emisiunea de luni, apoi s-a cocoţat pe un gard ca să vadă probele

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
shutterstock 1805379256 jpg
image png
image png
tower bridge 5727975 1280 jpg
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net