Răduleasca: «Antena 1 mi-a cerut să-l înlocuiesc pe Dani!» - FOTO

Ultima actualizare:
Anul trecut, Oţil a căzut de pe pod
Anul trecut, Oţil a căzut de pe pod

„Neatza cu Răzvan şi ...Mihaela!" Aşa se va numi luni matinalul de la Antena 1, unde în locul lui Dani Oţil va presta chiar iubita lui, Mihaela Rădulescu. Ea a fost rugată de şefii Antenei să-i ţină locul lui Dani, care va participa la cea mai dură competiţie de enduro de la Sibiu.

Sunt împreună şi la bine şi la greu. Mihaela Rădulescu a sărit imediat în ajutorul iubitului său când acesta a trebuit să-şi lase baltă pentru câteva zile meseria de prezentator tv pentru pasiunea sa bine-ştiută pentru motoare.

     Mai citeşte:          Ponta şi Oţil, în noroi până-n gât          Dani Oţil donează 250 de cărţi          Dani şi-a umplut maşina cu provizii pentru raliu          Dani şi-a tras motor nou pentru concursul de la Sibiu          Mihaela, faci sex sălbatic cu Dani?

Astfel, Dani va participa timp de cinci zile la cea mai dură competiţie de enduro din lume „Redbull Romaniacs" de la Sibiu, concurs pentru care se pregăteşte asiduu de ceva vreme.

Producătorii matinalului de la Antena 1 i-au propus imediat Mihaelei să-i ţină locul lui Dani la emisiune câteva zile, iar diva a acceptat pe loc.

„Facem o ediţie specială, luni, de matinal. Dacă ne iese bine mai facem încă una marţi. La cererea şi rugămintea Antenei îl înlocuiesc pe Dani, iar el va concura la cea mai dură competiţie de enduro din lume. O să fac exact ce am făcut şi la alte ediţii speciale pe care am fost invitată să le prezint. Îmi fac meseria cu plăcere mereu. Încă se lucrează la sumar, aşa că nu pot da amănunte. Dar sigur o să fie distractiv şi tonic, ca de dimineaţă. Bună dimineaţa!", a declarat Mihaela în exclusivitate pentru Click!

Anul trecut, Oţil a căzut de pe pod

Anul trecut, Oţil a căzut de pe pod
Anul trecut, Oţil a căzut de pe pod

Dani Oţil este pe ultima sută de metri înaintea celui mai dur concurs de motociclete din lume.

Oţil va începe sâmbătă, 26 iunie, cursa, care va ţine cinci zile, în jurul Sibiului şi Petroşaniului.

Pentru concurs, Dani a scos din buzunar aproape 1.300 de euro, bani pentru care va avea cazare, masă, energizante şi echipe de salvare la dispoziţie.


    Anul trecut, Oţil a căzut de pe pod
Anul trecut, Oţil a căzut de pe pod

Oţil va ajunge la Sibiu cel târziu vineri seara, iar sâmbătă va avea prima probă, pe un traseu special amenajat în centrul oraşului.

Anul trecut, prezentatorul antenist a avut câteva peripeţii, a căzut de zeci de ori, iar în a doua zi de concurs a plonjat direct într-un pârâu.

Participări:

*Iulie 2009 - Dani a participat la Extreme Adventure, Buzău;

*August 2009 - Red Bull Romaniacs, Sibiu;

*Mai 2010 - Xcape Comăneşti, Bacău;

*Iunie 2010 - Enduro Cross, Sibiu.

Vezi aici mai multe imagini:

image
image
image
image
image
image
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net