Mihaela: «Voi sta cu Dani doar o zi la Sibiu!»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Dani Oţil a plecat, ieri, spre Sibiu, unde va participa la cel mai dur concurs de motociclism din lume. Însă, iubita sa, Mihaela Rădulescu, nu-l va lăsa la greu, venind tocmai de la Monte Carlo, unde a ales să locuiască, pentru a-l încuraja.

Citeşte şi:

Mihaela Rădulescu: "Dani, umple frigiderul că vin! Să mă suni să îţi spun ce cumpărături să faci!" - VIDEO

Răzvan şi Dani: «Pe Daniela o luăm peste picior atât cât trebuie»

Răduleasca: «Antena 1 mi-a cerut să-l înlocuiesc pe Dani!» - FOTO

Imediat după ce şi-a terminat treaba la matinalul postului tv Antena 1, Dani s-a grăbit ieri să plece spre Sibiu, oraşul care va găzdui, în perioada 26-30 iunie, cel mai dur concurs de enduro din lume, „RedBull Romaniacs".

Ajutat de încă doi prieteni, Oţil, şi-a luat motorul cel nou, de la reprezentanţa KTM, din Pipera, l-a urcat pe platforma remorcată la maşină şi a pornit la drum.

„Sunt slabe şanse ca Mihaela să ajungă la Sibiu. Trebuie să fie prezentă la un alt eveniment şi nici măcar nu a ajuns încă în ţară", ne-a spus Dani.

Numai că Mihaela nu-l va lăsa singur şi, convinsă fiind că prezenţa ei la Sibiu îi va ridica iubitului moralul, îi va fi alături, chiar dacă pentru puţin timp: „Sigur ajung la el. Voi sta doar o zi", ne-a declarat vedeta tv.

Mihaela a fost aseară prezentă la Timişoara pentru a vorbi la deschiderea unui azil de bătrâni, aşa că, astăzi, cu siguranţă va ajunge la Sibiu. Anul trecut, echipa Tip Till, din care fac parte Dani Oţil şi Krisztian Nagy, s-a clasat pe locul 10, însă acum cei doi sunt cu gândul la un loc pe podium.

Pentru ca Dani Oţil să poată participa la concurs, Mihaela îi va ţine locul, de luni până miercuri, la Antena 1: „O să prezint matinalul împreună cu Răzvan, la rugămintea postului Antena 1. Îmi fac meseria cu plăcere, mereu", ne-a mai spus ea.

L-a urcat pe remorcă şi a plecat la Sibiu

simeon stalpnicul png

Îşi pozează iubitul la competiţii

Mihaela obişnuieşte să-l fotografieze pe Dani în timpul competiţiilor de motoare. Şi anul trecut, vedeta a realizat un album cu imagini inedite cu iubitul ei, care a participat la concursul Romanian Extreme Adventure, de la Buzău.

simeon stalpnicul png

Îmbrăcată în şalvari suflecaţi şi desculţă, nemachiată şi cu şapcă pe cap, Mihaela Rădulescu a fost practic de nerecunoscut.

Anul trecut s-au iubit în cort la Buzău

Romanian Extreme Adventure a fost o altă cursă extrem de dificilă, la care Dani a participat anul trecut, în Munţii Buzăului. Nici atunci, Mihaela nu l-a lăsat singur şi a stat cu el în cort, l-a fotografiat în timpul competiţiei, după care a plecat spre Bucureşti cu un elicopter închiriat.

simeon stalpnicul png

Mai citeşte:          Ponta şi Oţil, în noroi până-n gât          Dani Oţil donează 250 de cărţi          Dani şi-a umplut maşina cu provizii pentru raliu          Dani şi-a tras motor nou pentru concursul de la Sibiu          Mihaela, faci sex sălbatic cu Dani?

image
image
image
image
image
image
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net